Arap liderlerin aşırı gurursuz olmaları dışında bunun mantıklı bir sebebi var mı? İsrail apaçık Arap düşmanlığı yapıyor, Arapların gururunu ayaklar altına alıyor. Binlerce soydaşını öldürüyor her sene. Şu fotoğrafın mantıklı açıklamasını bulamıyorum.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O arapliderler veya arap olmayan baska itklara mensup liderler de olsa fark etmez osmanliyi yikmak için ingilizlerle el sikışan vatan hainlerinin torunlarıdır. O yuzden saiplerine her zaman cok sadıktırlar. Osmanlidan kalan ulkelerin basina gecebilmek icin mutlaka biat etmeleri gerekir.
Sebebi ; Amerikan korkusu Allah korkusunun önüne geçtiği için daha nasıl acıklayalım.
İsrail ile Abraham anlaşması onaylayan bazı Arap ülkeleri var o yüzden.
küreselcilere hizmet ediyorlar maalesef onlar maşa
Amerika öyle emrediyor
Amerika'ya itaat etmeleri de inanılmaz saçma zaten. Amerika = İsrail çünkü.
Dünya amerikaya itaat ediyor niye saçma olsun. Adamların en önemli ürünü petrol dolar üzerinden fiyatlanıyor.
Parasız kalmaktansa gururlarını satmışlar para için. Anladım.
menfaat
Gururunu satmak dışında ne menfaati var ki?
ülke ilişkilerinde gurur olmaz çıkar olur
Gururunu korumak en büyük çıkardır. Herkesin Araplara gülmesinin en büyük sebebi Arapların zulüm görmesi değil, kendilerine zulüm edenlerle savaşmamasıdır. Hatta kendisine zulüm edenlerle el sıkışmasıdır 🇮🇱🇺🇸. Asıl liderlerin bunu düşünmesi gerek. Çünkü Arap liderler Arap halklarını temsil eder.
sen 2000 model araba alamaz bir ev için ömrünü feda ederken, jipe binip gökdelende yaşayan arabın umrunda mı senin gülmen eleştirmen falan
Sadece ben değil bütün dünya gülüyor ayrıca bu başkaları için değil kendin için yapmaktır. Kendine saygısı olan her insan kendi gururunu korur. Kendini bu durumlara düşürmez. İnsanları umursamıyorlar okey ama kendilerine de saygıları yok.
hala umurlarında olduğunu düşünerek yorum yapıyorsun problem orada
Kendine de saygısı olmayan bir insana diyecek bir şey yok zaten.
Ticaret hacmi yüzünden
Bu da bana mantıklı gelmiyor. Dünyada yüzlerce ülke var sadece İsrail yokki. Birde insan ticaret için gururunu bu kadar satar mı? Bunun başka bir sebebi olmalı.
Her malın en iyi pazarlandığı bir alan vardır. İsrail'de onlardan biri. Hem kaçırdığın nokta ticareti devlet değil özel sektör yapıyor. Devlet buna karışamaz