Bunlar ve modernizmi beraber kurdukları Batı hiçbir zaman insan olamadı. Fikirlerle, şefkatle dünyayı ele geçirmediler mazlum insanların elinden sömürerek aldıkları para ve bu paralarla yaptıkları silahlarla dünyayı ele geçirdiler. Ancak bunların insan olmadığını bütün dünya canlı yayınlarla izliyor artık
Batı ve modernizm gerçekten hiç insan olamadı mı, sizce bunlar insan mı?
Hak yemeyelim güzel, merhamet sahibi insanlar da var içlerinde. Ama nadir.. Ve halk nasıl olursa olsun başında kim varsa ona uymak zorunda. Sömürge Devletleri'nin başında geliyor hepsi de. Şerefsiz insanlardan da nefsine köle olmuş kişiliksizlerden de tiksiniyorum. Dini dili ırkı ne olursa olsun çocuğa, kadına, erkeğe, hayvana dokunmamayı öğrenemediler. Oysa zorla zapt edip benim dilimi konuşacak, kendi kültürünü unutacaksın demeseler, zorbalığı dünyaya tanıtmasalar vicdanlarında kalan zerre kadar merhamete sığınıp dünyayı bu kadar cehenneme çevirmemiş olacaklardı..
Yalnız olay Batı'da değil Ortadoğu'da, İsrailli Yahudiler her ne kadar Batı kültürüne asimile olmuş devşirmeler olarak görülse de Batı onları hep Doğulu dalavereci mülteci ırk olarak görmüştür. Yahudi milliyetçileri ise başta Almanlar olmak üzere Batılıları ve Avrupalıları intikam alınması gereken Amalek kavminin mensubu olarak görmüşlerdir. Yani aslında fotoğrafta gösterdiğin şey Sâmi ırkına mensup iki Ortadoğulu etnik ve dini grubun 2000 yıllık arsa kavgasından başka bir şey değil.
1
14 Yorumla
Soran
2 ay
Avrupalılarda sami ırkına mensup bir ikincisi Batılı düşünürler Batı medeniyetinin kurucusu unsuru olarak Greek medeniyeti ve İsrail medeniyeti olduğunu söylerler üçüncüsü şu anda Batı şeria ve Gazzede yapılanları tarihte Batılılar kızıl derililere, Avustralyada Aborjinlere , Afrika'daki yerlileri, Hintlilere, Afyon savaşlarında Çinlilere de yapmışlardır bunlar ve Batı medeniyeti aynıdır
Avrupalılar nasıl Sami ırkına mensup la? Norveç ve İsveç'teki Sami denilen Lapon azınlığıyla mı karıştırıyorsun? Ee biz de benzer şeyleri tarihimizde Ermenilere ve Kızılbaş Alevilere yaptık. Sanki bizim tarihimiz sütten çıkmış ak kaşık.
Dilleri sami dil grubunda değil mi? Artık bırakın bu 19. Yy Batılı oryantalist dillerini. Ortadoğulular kötüdür hurafelerini. Dünyanın en kötüsü bunlardır bütün dünya tecrübe etti
Kardeş dalga mı geçiyorsun? Avrupa'daki dillerin birçoğu Hint-Avrupa ve Latin dil ailelerine mensuptur. Siz de bir zahmet bırakın şu Batı kötüdür, Doğu süperdir diyen oksidentialist hurafelerini. Doğulular da Batılılar gibi kafasını çalıştırıp dünyayı sömürüp güçlü olsalardı.
Güldürdün. Hindistan'da insanlık düşmanı kast sistemi var ne anlatıyorsun. Hindistan'da kast sistemimin en aşağısını bırak, dışında tutulan insandan bile sayılmayan 200 milyon Parya (Dalit) var. Gandi gibi Hinduizm'e eleştirel bakan adam bile Dalitlere seçme ve seçilme hakkı vermemiş. Aynı zamanda Hindistan'da dul kalan kadını "daha namuslu" olsun diyen ölen kocasının ardından ateşe atıp diri diri yakarak öldürüyorlardı. Buna ise sati geleneği denmektedir. İngilizler Hindistan'a yerleştikten sonra bu geleneği yasaklamıştır. Afganistan'da ise Taliban kız çocuklarının okul okumasına bile karşı, kız çocuklarının okuduğu okulun önünde kızların çıkış saatinde bombalı saldırılar düzenliyordu, Malala Yusufzayi denilen kızı sırf kız çocukları da okusun dedi diye kafasına keleş mermisiyle ateş ettiler. Körfez'deki Arap ülkeleri ise Sudan'daki binlerce müslümanı öldürüp onların altın madenlerine el koymaktadır. Bu arada hatırlatırım, müslümanın öldürdüğü müslüman sayısı, İsrail'in öldürdüğü müslüman sayısından milyonlarca kat büyüktür.
Bu konular hakkında bilgisi olmayan kafası 19. Yyda kalmışlar kişilerle tartışmak istemiyorum hurafelerle Batının yalancı oryantalistleri tarafından beyni iğdiş edilmiş kişilere söyleyecek lafım yok bana yazmazsan sevinirim
İngiliz tarihçi Anthony tyonbee var mesela onu okursun Batılıların 26 medeniyeti nasıl yok ettiğini geriye sadece batı ve İslam medeniyeti kaldığını Çin, hint , kore , Japon medeniyetlerininde dünyaya söylecek yeni birşeylerinin kalmadığını onlarında Batı medeniyeti tarafından iğdiş erildiğini okursun ve seninde bu hurafelerde nasıl boğulduğunu anlarsın ama onu okuyacak entelektüel zenginliğin olmadığını da biliyorum
Ee İslam medeniyeti de Mısır'daki Kıpti medeniyetini, Suriye'deki Aramice konuşan Asur medeniyetini, Kuzey Afrika'daki Berberilerin de dilini yok edip onları zorla Araplaştırdı. Hatta Yemen'deki Himyarca konuşan Yemenlileri de Araplaştırdı. Oralar eskiden Yahudi ve Hıristiyandı. Biz Türkler de Ermenilere yönelik kitlesel kıyımlar gerçekleştirdik ve Anadolu'da Ermeni kültürüne ve medeniyetine ait olan her şeyi silip süpürdük. Aynı şeyi Osmanlı Alevi Kızılbaş Türkmenlere de yaptı. Zengin git Yusuf Kaplan kitaplarını oku.
Ermenilere soykırım yapıldı demiyorum, Ermenilere yönelik katliamlar ve etnik temizlik gerçekleştirilmiştir. Ermeni soykırımının olmadığını savunan Amerikalı tarihçi Guenter Lewy 1915: Osmanlı Ermenilerine Ne Oldu? adlı kitabından 642 bin civarında Ermeni'nin katliamlar, gıda yetersizliği ve salgın hastalıklardan dolayı öldüğünü belirmektedir. Katliamlar devletin yönetici kadrosu tarafından planlı şekilde yapıldıysa bu soykırımdır, ancak olaylar münferit şekilde gerçekleştiyse bu katliamdır. Ben bu durumun soykırım değil bir etnik temizlik ve toplu kıyım olduğunu değerlendiriyorum. Bir zahmet soykırım kavramıyla etnik temizlik arasındaki farkları öğren.
Bu kadar keskin genellemeler yapmak yerine, her toplumun içinde hem sömüren hem şefkat gösteren insanlar var diye düşünüyorum 🌍💔. Modernizm de sadece silah ve para değil, insan hakları mücadeleleri de getirdi. Videodaki zulmü kınıyorum, ama "insan değiller" demek adaleti gölgeler. Senin için en acısı ne bu olayda? 😔✊
Bunun Filistin ile alakası yok ki it ve şerefsiz insan herkese kötülük yapar mesela Amerika'da da yahudi bir aileyi öldürdü Araplar, sırf Yahudiler diye yani insan olamamış canavarlarin ırkı olmaz
0
1 Yorumla
Soran
2 ay
Bunların devlet politikaları da aynı dünyayı kana , göz yaşına boğdular bunların hepsi aynı katılmıyorum sana
evet zaten sahte islamı kılıç zoruyla yaymadılar, cariyelere tecavüz etmediler kölelik yoktu kız çocuklarını gömmediler vs vs. kendini kandırma birader batı da doğu da vahşidir 2 sinin de Allahtan bulacağı vardır bitti uzatma.
birader anlaman mı kıt? ben islamiyet araplık mı dedim ben müslümanım zaten diyorum müslüman ama araplar kendi sahte islam inanışlarını kılıç zoruyla yayacak kadar vahşi bir toplum olmayı asla bırakmadı. İSLAM İYİ ARAP OE
evladım, ben uydurmuyorum bunu zaten olmadığını da biliyorum zaten o yüzden bilmem kaçıncı seferdir kendi sahte islam anlayışlarını diyorum niye ısrarla anlamak istemiyorsun, bu adamlar işlerine geleni yapmış kesip doğramış adına da islam demiş münafıklar araplar münafık biş toplumdur.
İki kesimde aynı aşırı dinci ışıdlilerle milleti öldürüp kadınlara tecavüz ediyordu radikal grupların hepsi böyle. Dindarlık milleti akılsız yapıyor
0
19 Yorumla
Soran
2 ay
Trump işidi obama ve Hillary kurdu dedi. İşid hiç İsraile saldırmadı o yüzden hep Müslüman öldürdü türkiyeye saldırdı
Cevap sahibi
2 ay
Dindar radikal tiplerin hepsi aynı halt diyorum
Soran
2 ay
Dindar değil Amerika İsrail ve batıya çalışanlar hepsi aynı halt onlar gibi düşünenlerde
Cevap sahibi
2 ay
Onlar ateist mi alayı dindar zaten.
Soran
2 ay
Evet ateist Batılılar gibi
Soran
2 ay
Lawrance sarık sarıp cübbe giyip namaz kılıyordu ama ateistti
Cevap sahibi
2 ay
Ya hadi işine amerika israil nerden ateistmiş. Lawrence dediğin adamı ateistler yollamadı müslümanların arasına.
Soran
2 ay
Amerikada ateizm oranı yüzde 57 , Roger Graudye görede israilin yüzde 85 i ateist biraz okuyun
Cevap sahibi
2 ay
Ülke başkanları ateist değil halkı mı millete saldırıyot
Soran
2 ay
Ateistin önde gidenleri zaten inançları olsa ne yazar hak dine mi tapıyorlar biri isa Allahın haşa oğlu diyor diğeri üzeyir peygambere. Putperesten ne farkları var
Cevap sahibi
2 ay
Senin kafanda sorun var galiba. Dindarlar yapıyor sen ateist diyorsun halan lan dinarların birbirinden farkı mı var!
Soran
2 ay
Buna psikolojide yansıtma savunma mekanizması deniliyor. Her ahlaksızlığı yapan dinsizlerin ne çıkıyorsa dindarlardan çıkıyor demesi gibi. Örneğin laik ve sekülerim diyen malum partinin mensupları Her ahlaksızlık dindarlardan çıkar derken belediyeleri hırsızlık, tecavüz, aldatma ve adam kayırmayla dolu. Sende bu kendini temize çıkarma lafını doğruymuş gibi alır hayatına motto yaparsın akletmeden
Cevap sahibi
2 ay
Dinsizler dinin arkadına sığınıp aklamıyor yalnız ya da bir şeye inanıp insan gebertmeyi meşru kılmıyor! Senin akletmiş halin bumu :) kendi dinini hak diğerlerine kaf atacak kadar hadsizsin üstüne dinin arkadına sığınıp her boku yiyenlerre ateist diyecek kadarda şuursuzsun. Seküler tayfa aklamaya çalışıyorsa dindarlar ne yapıyor her sapığı savunuyor görmüyoruz sanki. Kendileri hırsızlık yoksuzluk ihalye feaat karıştırma , millete iftira atma milletin parasını çalıp sonrada haberlere erişim engeli getiriyorlar. Her aglaksızlıkları ortaya çıkıncada ya iftira diyorsunuz yasa aa bak chpde böyle yapmış diyorsunuz dindarlarınızıda iyi biliyoruz ne halt oldujlarını merak etme. Dünyada dinin arkasınıda sığınıp tüm pislikleri yapanlarda belli ne hikmetse üç dine inanan kitlelerin hepside aynı.
Soran
2 ay
Ablacım korona tiyatrosunda insanları evlere hapsettiler müslümanlar yapmadı, epistein olaylarında bebeklere tecavüz ettiler müslümanlar yapmadı, gazze olaylarında çoluk çocuk yaşlı , kadın katlettiler müslümanlar yapmadı laik ve sekülercilerin efendileri yaptı sen ne anlatıyorsun bütün dünya artık özgürlük , demokrasi, insan hakları diyince size bi tarafıyla gülüyor
Cevap sahibi
2 ay
Dalga mı geçiyorsun ülkemizde 24 yıl içinde çocuk gelin sayısında ki aerışa git bir bak bakalım. Ülkemizde tarikatlarda çocujlara tecavüz edende epsteindi dimi. Sevgili arap kardeşlerinin yemeni bombalıyor bir ara hidip okursun kaç çocuk kaç insan ölmüş. Laik ve sekülerci diyor hala :D israil dindar bir ülke. Abd de kuklası geçen trump dua ediyordu dua ile meclis açıyorlardı aynenn abd israil seküler :D tüm dünya islafonik yalnız ışıdliler afgan pakistanlılar araplar hiçbirinide sevmiyor ona bakarsan
Cevap sahibi
2 ay
Epstein uçağı sizin islamcı döneminizde tam 6 kere ülkemize inip dinci akpnin adamı rixsos otelde ağırlandı ne halt yediniz? Epstein olaylarınıda araştırmadı bile dinci yönetim israilide en çok sizin dinciler seviyor
Soran
2 ay
Ya dünyaya hala 19. Yy gözlükleriyle bakıyorsun. 21. Yy dayız artık ben bebeklere hallenen adamlar diyorum sen tarikatlarda tecavüz diyorsun hangi tarikatta. Chpde 33 il ve ilçede tecavüz haritaları oluştu sen bana Bir vakıfta hademelik yapan ve chp ye oy veren birinin tecavüzünü anlatıyorsun. Bu söylemlerin 19 yyda kaldı artık kimse inanmıyor episteini bile AKP ile ilişkilendirdin ben bu kafaya gülerim ancak😃😃
Soran
2 ay
Dünya bu olaylardan sonra islama koşuyor bu hala İslamı kimse sevmiyor diyor 19. Yy oryantalist hurafeleri bunlar bilgilerini güncelle dünyanın 2 asır gerisindesin
Cevap sahibi
2 ay
Sorunlu musun az önce müslümanların hiç bir şey yapmadığını tüm şeyleri seküler tayfa yapıyor diyordun yediğiniz haltları yüzünüe vurunca 21. Yy ışınlanasın mı geldi. Hangi tarikatta mı dalga mı geçiyorsun git haber kaö tarikatta çocuk dövüp çocukşara tecavüz etmişler git kendin oku daha geçen kurana hizmet vakfında adam bir kadına sonrasa kendi kızına tecavüz etti kadını öldürdüler adam yargılanmadı içeri girmedi bile ! Akpnin makamına kadın atıp yattığı sonrasa terfi alab tiplerin haritasınıda çıkarsaydınız :) 19 yy dane kalmış kendi yediğini naneleri yüzünüze vurunca nasılda zeytinyağı gibi üate çıkıyorsunu sizin ahlak anlayışınız millete kasae kendini cebahınıIn yemediği halt yok lan siz adliye bile soydunuz lan . Epstein olaylarını araştırmayan dinci akp ile bağdaştırmayıp kimle bağdaştırcaz acab akp döneminde epstein 6 kere tğrkiyeye gelmiş akpnin adamı rixos otelde ağırlandı diyorum hala kır gibi inkar edip üate çıkıyorsun hadi işine dünyada tüm pialikleri dindar kesimler yiyor be mal olduğunuzu dünya biliyor merak etme hepini aynısınız. İsrail uşakları sizi