Husumetli olduğumuz kadın, köydeki evimize gitmiştik, dönüşte kenarda bekleyip iki çocuğumun da olduğu arka cama sert bir sopayla vurdu. Suçunu kabullenip pişmanım demiş. Olaydan 1,5 ay geçti ne olur mahkemede sizce?
2 ay
Cevap
1Cevap
Açıkçası çok Üzücü ve yıpratıcı bir durum. Yaptığı tam bi vandallık. Ne olursa olsun şiddeti çözüm olan görenler tam bir cahildir. Mahkeme kararı ne çıkar elbette bilemem ama hapis cezası almalı ki bir daha aynı durumu kimseye yaşatmasın
Bende aynı fikirdeyim. Umarım hapis cezası alır
Eşiniz ne yaptı bu süre zarfında yani umarım karşı tarafı haklı çıkartacak bir kötü davranışta bulunmamıştır. Çünkü aleyhine olmamalı haklıyken haksız duruma düşmemelisiniz
Hiç sesini çıkartmadı direk polisi aradı
En iyisini yapmış 👍🏻 kanunla işini görmek en güzeli
Ama ben olsam o kadını s! Krdim karımla birlikte 😅😅😅
Evet gıkını çıkartmadı. Ben saydım bağırdım sadece
Onu istiyor heralde kadında😏 böylelerine kazık s.. kucan. Ama bize yakışmaz işte
Ya erkekten erkeğe değişiyor ben mesela yapacağımı söyledim. İstediğini verirdim 😅 sizin erkoda kendine göre pasif davranmış oda öyle biri demek ki
Sonra gitsin hastaneye rapor alsın. tecavüz den atsınlar eşimi içeri😉
Açık konuşalım bunu ister miydin 😅 yani eşininde içeri girmesini o kadınla birlikte 😅 yoksa direk polisi aramakla mı iyi yaptı 😅 yani eşini sevmiyorsan içeri girmesine göz yumarmısın 😅
B.. kunu çıkartma sende
Hahahaha 😅 tamam 😅
Kallavi bir tazminat istersiniz deme
Tabiki
Suç işlemeyin arkadaşlar tavsiyr
Kafayı yemiş kadın
Bu tarz kadınları boşucan
Kocasının yerinde olsam boşardım
Neyseki yerin de değiliz şükür
Cam kırıldı mı araba ki hasar ne
Evet cam komple kırıldı. Şöför kısmındaki kapıyıda sopayla durdu izleri belli oluyor
Tutanak tutuldu mu resimleri var mı
Var tabiki. Vurdugu sopayıda aldılar götürdüler.
Mala zarar verme
Kadının başka suçu yoksa
Tazminat ve zararınızı öder sadece
Bide eşime tacizden iftira attı. Dosya kapandı suçsuz oldugu belli oldu eşimin. Sonra bu olayı yaptı kadın.
Kadın bel altı vurmuş, dosyanız ile ilgili iddianame düzenlendi mi
O ne oluyor
Mesaj göndermek için Xperim yetersizmiş
Hayır
İndirmek kolay isterseniz indirin oradan göstereyim bakarsınız, buradan olsa anlatırdım
Tazminat ne kadar öder bize
Zarara göre hesaplanın o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok üzücü bir olay yaşamışsın, çocuklarınızın yanında böyle bir saldırı korkutucu olmalı. 😟 Türkiye'de TCK 86'ya göre bu nitelikli yaralama değil ama mala zarar verme (TCK 167) ve tehdit unsuru taşıyor olabilir, sopa darbesiyle. 🚗💥 Suçunu kabul etmesi indirim sağlar, 1-3 yıl hapis veya para cezası çıkabilir, uzlaşma teklifi gelebilir. Benzer davalarda genelde şartlı tahliye veya erteleme olur. Senin korku yaşamanı dikkate alırlar mı sence? 💭