hiç dışarı çıkmıyorum.
Sosyal medyadan tehdit alıyorum, takip edildiğimi hissediyorum, somut kanıt yokken ne yapabilirim?
hiç dışarı çıkmıyorum.
Çocukluğumdan beri tehdit ediliyorum eskiden bir erkek bana Facebook'da mesaj yazdı 'her yerde seni takip ediyoruz özellikle gece olunca. sen yalnız çık dışarı arabadan inip seni kaçıracağız' demişti. Adını bilmiyordum fake hesapdı zaten. Her gün her gece araba geçiyor 4-5 tane. Ben evimde oturuyorum hiç dışarı çıkmıyorum. Polise git diyeceksiniz de onları hiç tanımıyorum isimlerini bilmiyorum somut ve net kanıtım yok. Bu durumda ne yapabilirim. Çok ciddiyim?
Cimere şikayet etsene gadası
teşekkür ederim
polise git direk
Bugün akşama doğru saat 17:20 gibi pencerenin önünde dışarıda cam kırılma ve taş sesi duydum erkekler şaka yapıyordu etrafa taş atıyordu. güç gösterisi yaptılar resmen bana.. taş atıyorlar etrafa birbirine atmış gibi yapıyorlar ama yere atıyorlar.. bu akşam yaşadım bunu az önce
Etrafa taş atıyordu erkekler, bana atmadı onlar yerlere atıyordu büyük taşı bile yere fırlattı ' seni döverim kaşını patlatırım " dedi peşinden gitti erkeklere tekrar taş fırlattı ama şaka olarak yapmıştı.. erkekler etrafa taş atıyordu seni döverim diyordu erkeğe
bana demedi onlar seni döverim diye. erkekler birbirine demişti
Canım, yaşadığın bu korku gerçekten çok ağır, empatiyle söylüyorum ki kendini güvende hissetmemek insanı tüketir. 😔 Öncelikle polise git, somut kanıt olmasa bile Facebook mesajını ekran görüntüsüyle göster, takip hissettiğini anlat – şikayet dilekçesi verirler. 📱 Evdeysen perdeleri kapat, komşularından destek iste, bir yakınını yanına al. Güvenlik kameraları kurmayı düşün, yalnız değilsin. Senin yerinde olsan ne hissederdin? 💕
Cevap
3Cevap
Hiç bir şey sadece yazılmasını beklemen lazım yani senin tuzağa çekmen lazım varsa öyle bir sey
Doğru diyorsun net kanıtım yok orta da net mesaj yok isimlerini bilmiyorum.. şikayetçi olsam da yinede tutmaz.
maalesef kanıt ister bunu senin yaratman lazım yani biraz sana doğru ilerlemeleri ne izin ver yazışma falan sonra artık gerisini çözmeye başla yani elinde kanıt olmasa kime şikayet edersen et sonuç alamazsin
bilişim suçlarına gitmelisin
tehdit mesajları siber suçlara biildir
Polise git yâda seni biri kekloyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar