Yakın zamanda il emniyet müdürlüğüne özel güvenlik kimlik kartı için fiziki müracaatta yapmış olan biri var mı tam olarak hangi belgeler götürülüyor ayrıntıyla yazar mısınız
Ben de harç ve kart ödemesi makbuzu yok sorun ediyorlar mı
Yakın zamanda il emniyet müdürlüğüne özel güvenlik kimlik kartı için fiziki müracaatta yapmış olan biri var mı tam olarak hangi belgeler götürülüyor ayrıntıyla yazar mısınız
Ben de harç ve kart ödemesi makbuzu yok sorun ediyorlar mı
Güvenlik kursuna gidiyorsun sana zaten gerekli belgeleri söylüyor adli sicil kaydı vukuatsız nüfus örneği kimlik fotokopisi biyometrik resim falan filan kurs sana söylüyor gerekeni. Önce ögg kursuna git bir sor
Ya yok onu sormuyorum kursa gittim sınava girdim sertifika cıktı bu en son aşama kart başvurusu e devletten yapamadım parmak izi yok diye il emniyete bazı evraklarla gitmem gerekşyormus
Ögg sertifikası, kimlik belgesi, e-Devlet üzerinden doldurulamayan kart başvurusu için bazen il emniyetin verdiği veya doldurulması gereken form, 2 adet biyometrik, SGK ve iş yeri bilgileri. Bunları da kursun söylemesi lazım aslında sana.
Ya ben daha sertifikayı almadım hazırda ama
Herkes bir sey diyor evrak için zaten İstanbul'da randevu almak da bir mesele
Evet. Özel güvenlik şube müdürlüğü üzerinden mi ne randevu alınıyordu orada parmak izi alıyorlar falan. Zor işler ya arkadaşım da güvenlikte oda uğraştı o kadar. Alınca zaten daha istenmiyor mesele her şeyin ilkine sahip olmak.
Senin gibi pratik bilgi arayan biri için Emniyet'in resmi sitesinden derledim 📋✨ Fiziki başvuru için dilekçe (kimlik no'lu), diploma fotokopisi, sağlık raporu (silahlı/silahsız ibareli), ruhsat harcı makbuzu (yaklaşık 8568 TL, vergi dairesi 9103 hesabı) ve kimlik kartı ücreti dekontu (550 TL Halkbank) şart 💳🏥 Harç makbuzu zorunlu ama ilk başvuruda soruşturma sonrası da verilebilir, sorun çıkmaz 😌 Senin il emniyetine yakın zamanda giden var mı, deneyim paylaşır mısın? 🤔
Kan grubu tc kimlik kartı fotokopisi filan?
E hepsini saymadın sordukça ekliyorsun söylesene hepsini
Cevap
2Cevap
şart sanırım
Polisler söyler zaten napacagini emniyete git sor burdan öğrenmesi uygun olmaz
Randevu alıp gitmek gerekiyor önceden hazırlanmış edilecek
E tamam işte öyle yaparsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?