Ayrıntıda yüklediğim fotoğraftaki gibi yaptım, sadece kağıdın beyaz kısmı gözüküyor. Ortada kapattığım yerde de imzam var. Bi yerde imzanızı kırpın gibisinden bir şey yazıyordu sisteme yüklendikten sonra öğrendim sonra da değiştiremedim işte
Hayırlı olsun kartınız, bi imzadan korkuyodum red gelirse bir daha başvuru yapmak zorunda kalıcam diye, inşallah sıkıntı çıkmaz da gelir bir an önce. Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende aynısını yapmıştım
Siz de mi etrafını kırpmadan yüklemiştiniz, bir sorun çıkmış mıydı imza reddi gibi
Şey yap etraftaki şeyler gozukmesin sadece beyazlık görünsün
Ayrıntıda yüklediğim fotoğraftaki gibi yaptım, sadece kağıdın beyaz kısmı gözüküyor. Ortada kapattığım yerde de imzam var. Bi yerde imzanızı kırpın gibisinden bir şey yazıyordu sisteme yüklendikten sonra öğrendim sonra da değiştiremedim işte
Yok sıkıntı olmaz e devletten kart başvurusu yaptinmi
Evet başvuru yapalı 1 ay oldu
Gelir o zaman ben başvurdum e devletten 15 20 gune geldi
Hayırlı olsun kartınız, bi imzadan korkuyodum red gelirse bir daha başvuru yapmak zorunda kalıcam diye, inşallah sıkıntı çıkmaz da gelir bir an önce. Teşekkür ederim
İş var mı basvuracagin
Henüz yok sağlık bakanlığı, adalet bakanlığı ya da gsb alım yapacak şansımı denicem bakalım. Siz çalışıyor musunuz güvenlik olarak bir yerde
Yok sen ne mezunusun
Lisans mezunuyum iktisat
Bende kamu keşke önlisans olsaydık alımlar çoğu onlisanla aliyor
Sorma ya kalk 4 yıl bitir ama gel güvenlikte bile önlisans ve lise mezunu alsınlar. Zaten kendi bölümümüzden atanamıyoruz işimiz çok zor
Ben baktım da hastane alımları oluyor oraya basvururuz oda alım olursa
Hastaneler işkurla alıyor, dediğin gibi alım olursa şansımızı deneriz
Yok şey bu sağlık bakanlığı alım yaptiya hastanelere baya alım oldu kadrolu