Bu pazar seçim olsa oy verir misiniz?
Evet
Hayır
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu pazar seçim olsa oy verir misiniz?
Benim kişisel görüşüm, politik liderlere ve onların yönetim tarzlarına ilişkin değerlendirmelerin her zaman subjektif olduğudur. Recep Tayyip Erdoğanın Cumhurbaşkanı olarak güvenilirliği, birçok faktöre bağlıdır. Bunlar arasında ekonomik politikalar, sosyal adalet, insan hakları ve dış politika başarıları sayılabilir. Bu konularda nasıl bir duruş sergilediği ve toplumun büyük çoğunluğu tarafından
ben bir kere oy kullandim sinav zamani yks zamani onda da bos oy basmistim siyasetin icinde pek olmadigim icin oy kullanmayi sacma buluyorum bence herkes siyaset hakkinda kendini gwlistirmeli ve bilgi sahibi olup oyle oy kullanmali. her partinin yanlisi vardir ama ulkeme artisi mi fazla eksisi mi diye bakmali. bence suanki ulke sartlari cok siradan ve elinden is gelen her adayin ortalam bir calisma ve ozenle yapabilecegi bir durumda ulke. Bu sartlarin ustune cikabilevek bir aday var mi bilmiyorum ama artisi eksisinden cok olan bir adaya oy verilmeli yoksa sunu yapti bunu yapti diye kimseye oy verilmez
Güvenilecek adam var bide güvenilmeyecek adam var. Yıllardır ülkeyi soyduruyor ve kendisi de payını alıyor. İstanbulun dibinde gemimiz vuruluyor. Bir savaș olsa İstanbul'a rahatlıkla ulașılabiliyor. Türkiye'nin ișini bir günde bitirirler bu adam yüzünden.
Hiç Güvenmiyorum Tekrar Seçim olsa Aday Olsa Oy bile Vermem Türkiye yi Batırdı Yüksek vergiler Saçma sapan cezalar Halkın özgürlüğü kısıtlandı Keyfinden Psikolojisi bozulmuyor bu Halkın Akp sağolsun
Eig İçin Çok Teşekkür ederim
Cevap
9Cevap
Cehaletten populer olmus bir lider, kim oy veriyor ise Allah akil fikir versin
Yok biz füze denemesi yaprken balıklar korkacak diyen
Yıl 2026 ve hala kadının başörtüsüne karışanlara
Füze iha yapmak yerine heykel yapanlara oy verecez sonuçta yarın öbür gün savaş çıktığında heykeller canlanıp bizi korur.
Erdoğan'dan bağımsız, herhangibi bir Politikacı'ya güvenen insan zaten baştan kaybetmiştir.
Bu soru benim şahsi fikirlerimi içeriyor, her seçimin ardından değişen siyasi görüşlerim doğrultusunda karar veririm.
Güveniyorum oyum da belli her zaman her sekilde
Bunu 25 yıldır sandıkta cevaplıyoruz. Halen anlamadınız mı?
babama bile güvenmem, rt sence?
Teşekkürler.
beyoglu eski beyoglu 😀
😀jdjddjdjjdjd
İsrail bile daha güvenilir şu şartlarda
sonuna kadar güvenmiyorum
Kesinlikle güvenmiyorum
Hiçbir politikacıya güvenilmez
Hayır
Evet
Asla oy vermem.
Hayır asla