Savaş çıkarsa Türkiye'de Recep Tayyip Erdoğan'a güveniyor musunuz size güven veriyor mu?
3 ay
Savaş çıkarsa Türkiye'de Recep Tayyip Erdoğan'a güveniyor musunuz size güven veriyor mu?
Onun kendine hayrı yok bana ne güveni verecek! Daha emekliye bayram ikramiyesine zam yapamayan ülkemiz savunma sanayinde söz sahibi olduğunu iddia ediyor
Savaş gibi ağır bir ihtimal insanın içinde doğal olarak kaygı yaratıyor 🌍 Böyle dönemlerde birçok kişi liderine güvenmek ister, kimisi güçlü bir liderlik hisseder, kimisi ise kurumların kolektif gücüne daha çok önem verir. Türkiye’de savunma ve güvenlik politikaları yıllardır devlet mekanizması içinde yürütülüyor. Sen güven duygunu daha çok kişilere mi, yoksa devletin kurumlarına mı bağlı hissediyorsun? 🤔🇹🇷
Cevap
6Cevap
savaş çıkartmaz o valla bana baya güven veriyor
Bize savaş açarlarsa diyorum
savaş çıkmaz diyorum ben de
Savaş çıkmasına gerek yok Seçimi kaybedersede başka ülkeye gidicek
Buna sen mi karar verion
Hayır Amerika'da yaptırdıkları özel malikaneler kişisel yaşam alanları
Savaşta da, barışta da bana güven vermez.
Bize kim savaş açacak diyen Kemal Kılıçdaroğlu mu veriyor
Güven duygum yok. Bana güven vermeye çalışıyorlarsa işleri zor. Sıraya geçip denesinler şanslarını.
Güven vermese 25 yıldır iktidar olamazdı
Siyaset konuşmayı sevmiyorum Allah yardımıc olsun
sence veriyormu aw skwksowmdıwk
Bize kim savaş açacak diyen Kemal Kılıçdaroğlundan daha çok verdiği kesin
kemal kılıçdaroğlu ne alaka ayrıca ülkende 10 liraya artık ekmek alamıyorsun her köşe başı suriye afgan dolu Allah korusun bi savaş çıksa o savaşı kazansak kahraman halkımız sayesinde kazanırız başta ki ülkenin iç sorunlarını çözdükten sonra gözünü dışarıya çevirsin hadi eyw🫡
Zamanında TC vatandaşlığı verdikleri Ermeni Rum Yahudiler hakkında ne düşünüyorsun neden hep onlar sen hiç turist Ruslardan rahatsız olan birini gördün mü ülkemde istemiyorum diyen çünkü onlar cibildk ufkunuzu açıyor dimi
ulan rus turistler ülkende sahile inip milletin karısına kızına göz mü dikiyor? Allahın afganları her gün sahillere gidip kadınları taciz ediyor şehirde ki parklara inip küçük çocukları taciz ediyor sen neyi savunuyorsun kimi savunuyorsun? din kardeşimiz diyorsunuz ya gidin orada yaşayın bu ülkeyi Atatürk ne zorluklarla kurtardı sizin gibi cahillerin şu ülkeyi getirdiği hali görse eminim utanırdı akpli biriyle asla tartışmam gözümde cahilsin
Nereden biliyorsun hepsine kamera mı taktın amin oğlu İslam düşmanıym de geç
aq evladı sizin gibi sapık pedofili değil adamlarda medeniyet var burayı turizm ülkesi olarak gördükleri için afganlar gibi sokaklarda yaşıp kenarlarda bali çekmiyorlar antalyaya İzmir'e muğlaya tatile geliyorlar hangi Allahın günü bi haberde rusların böyle bir şey yaptığını gördüm boş konuşma Allahın cahili seni senden daha çok müslümanım elhamdüllilah
Kimle savaştıysak kanunu sistemini şapkasını alfabesini kanunlarını aldık Savaşılan hiç devlet yıkılmadı Osmanlı yıkıldı bak sen Allah'ın işine Allah'tan düşmanı yendik ya benzedeydk düşünemiyorum siz Mustafa Kemal in cephede savaşırken 3375 kitap olduğuna inanan beyin özürlüsnz kes sesini
15 yaşında bekaretimi Atatürk'e verdim diyen kadından mi bahsediyorsun okey
Yok ya vermiyor kaçar o
15 Temmuz da kaçıyor dediniz en son havalimanına indi Kemal Kılıçdaroğlu evden izledi
Yanındaydn herhalde çok emin konuşuyorsn
Her haber gerçek olsaydı Ekrem İmamoğlu 60 70 evde iftar acıyorum demişti ona da mı inandın
Yurt dışına kaçabilirdi beyinsz
Uçak saatlerce gökyüzünde döndü inmedi
Olmayan beyinle uydurduğun şeyler
Mustafa Kemal gibi belki olmayan 3375 kitabı okuyordu beyinsiz kafa
hayir
Asla vermiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?