Dünyada savaş rüzgarları eserken Erdoğan sayesinde Türkiye gerçekten güvende mi?

Şuanda venezualla da saldırı altında

ruslarda avrupaya gözünü dikmiş

israil zaten ortadoğu topraklarına bakıyo

büyükbalıklar küçük balıkları yemeye çalışıyor ve biz bu ateş çemberi içinde en kritik coğrafi bölgelerde güvenle huzurla uyku uyuyorsak erdoğanın yıllarca savunma sanayisini güçlendirip ülkeyi güçlü kılması sayesine oluyo bu

90lar Türkiyesi olsaydı bizde işgal edilirdik çok rahat

Güncellemeler
5 ay
bi bayan kullanıcımız görüş yapıp engellemişte cevaplayamadım buran cevaplayayım
"haklısın ama cephe bitti savaş çıkarsa uzun sürmez.
avrupadan uçakları bizim kaan uçakları yapılana kadar eksik savunma hattını tamamlamak için istedik diye biliyorum
s-400leri abdye cevap için aldık aslında hala elimizde bulnudruyoruz ama kurmadık
ruslarla anlaşmalıyız yakın dost değiliz ama düşmanda değiliz karışmıyoruz işlerine
hava savunma sistemimize uçaklarda dahil bu araa ama henüz çelik kubbeyi bitiremedik"
Güncellemeler
5 ay
bu arada yanlış anlaşılmasın ben erdoğancı değilim 50 bin mahkumu dışarı çıkarmaları, berbat ekonomi , işsizlik vs derken halk çok büyük sıkıntıda şuanda
ben saece savunma sanayisine yapılan yatırımlarda büyük emekleri olduğuna dikkat çektim bu konuda yalan söyleyemeyiz.

yoksa akpli arkadaslara da tavsiyem sesini çıkartmalarıdır böyle gitmez bu devran.
Dünyada savaş rüzgarları eserken Erdoğan sayesinde Türkiye gerçekten güvende mi?