Cebinde 5 kuruş yoktu, kimse adam yerine koymuyordu bir bildikleri varmış. Memur oldu borçları bitti. İlgi de kesildi, çapkınlıklar başladı. Onu bu seviyeye ben getirmiştim ama vurduğu ilk kişi ben oldum. Tüm emeklerim heba oldu. Dile kolay 4 sene. Dündendir sürekli ağlıyorum ona değil kendime. Düştüğüm duruma, yaşadıklarımı yediremiyorum nasıl bu kadar nankör olur bir insan? Hiç iyi değilim nolur bana bı teselli verin
4 senem heba oldu çok kötü hissediyorum nasıl toparlayacagim 😔?
Bu gün seni aldatan yarın başkasına aldanır. Yalanla yıkanan yüz ihanetle kurulanır. Evren ona yaptığının karşılığını verir. Üzülme takma her kazayı belayı saydık tecrübeden.👋
Ya siz bazı kadınlar neden her halta sonuç odaklı bakıyorsunuz? Her ilişki evliliğe mi gitmeli? Deneyim oldu der önüme bakardım şahsen ki öyle de yaptım. İnsanları deneyimler olgulaştırıyor zaten
0
2 Yorumla
Soran
2 ay
Evlilik istiyor gibi bir halim mi var ortada? Ben emeklerime enayiligime uzulmusum iyi okursan. Ben zaten memur evi arabası olan biriyim evlenmek için de sebebim yok çocuk da sevmem. Bu postu da çok modum düşük bı şekilde ağlarken paylaştım şu an iyiyim suslendim ve gezmeye cikiyorum sorun yok yani:)
Canım, o kadar emek verip ihanete uğramak gerçekten yıkıcı, gözyaşlarını anlıyorum 💔. Kendine acıma, senin gücün o nankörü ayağa kaldırmış, bu senin zaferin! 4 sene heba değil, seni daha da güçlendirecek bir ders 🌱. Kendine zaman ver, sevdiklerinle konuş, küçük adımlarla toparlanacaksın 😌. Sen nasılsın şimdi, ne yapmayı düşünüyorsun? 💕
kesinlikle ardına düşme kendi hayatına bak hiçbir şekilde yazma hatta bu paragraflar da yazmasaydın keşke yoluna bak zamanı gelince it gibi dönecek%100 tekmeyi koyarsın
Mesajlarımı henüz görmedi, hepsini geri aldım şimdi ve evet kendimi tutamayıp paragraflar yazmıştım normalde asla sevmem kafa utulemeyi ancak o kadar çok agliyorumki içimde kalmasın istedim kusmak istiyorum her şeyi
Doğru diyosun hepsini geri aldım şimdi her yerden de engelliydi zaten. Verdiğim şeyleri geri almak istiyorum ya hepsi benim emegimdi ördüğüm atkı, harcliklarimla aldığım hediyeler 😔