4 yılım boşu boşuna çöpe gitti dayanamıyorum bu pişmanlık beni bitiriyor içimdeki acı gitmiyor ne yapmalıyım?

21 yaşındayim arkadaşlar. 2018 de mezun oldum her sene barajı geçtim ama hedefte 4 yillik vardı halbuki onu da niye istedim bilmem. İşte kimse destek olmadı rehberlik olmadi yuvarlanan kaya gibi belirsiz bir şekilde başıboş işler yaptım. Halbuki bı iki yıllık üniversite okusam ne iyi olurdu şu an mezundum ve askerliği de yapmış olurdum. 4 yıl boşu boşuna sınava girdim en güzel zamanlarım gitti. Köyde durdum hep bu size zamanında aileme hep yardım ettim bağ bahçe tarla işleri ile uğraştım başka ne bı yere gezdim ne bişey yaptım ne işe çalıştım. İş desen yok zaten kimse destek de olmuyor elinden de tutmuyor. Okula gitseydim ne iti olacaktı ortam arkadaş sevgili hepsi olurdu. Yakışıklı da biriydim en çok ona yanıyorum. Zaten ortam arkadaş için okuyacaktim ne diye okumadim girmedim ne diye masraftan korktum bilmem. Çok aşırı bunaldım. Şimdi de açıktan bir bölüm okuyorum niye örgün okumadim ben? Bu yanlış kararlar beni öldürdü hepten. bıktım artık nerde bı şanssızlık varsa da beni buluyor. Sevmediğim de bölüm soğudum bölümden derslerden de hep kaldım ne yapacağım bilmem. Valla yaşama hevesi hiç bişey kalmadı. İnanin yarın ölsem mutlu olurum o derece
Güncellemeler
+1 yıl
O aralar ailemden kurtulmak istiyordum evden uzaklaşmak istiyordum nefret ve hırs gözümü kör etti. Şimdi öyle pişmanım ki
4 yılım boşu boşuna çöpe gitti dayanamıyorum bu pişmanlık beni bitiriyor içimdeki acı gitmiyor ne yapmalıyım?