Erkek arkadaşım ülkücü bana evlenince sen de MHP'li olacaksın diyor ama ben tarafsızım
3 ay
Erkek arkadaşım ülkücü bana evlenince sen de MHP'li olacaksın diyor ama ben tarafsızım
Siyasi görüş, kişiye özeldir. Seni güzelce ikna ederse ve sen istersen tutarsın. İstemezsen tutmazsın. Yeter ki ALLAH, İslam, Kur'an deyip çalan, yalan söyleyen, kul hakkı yiyenlere oy verme
Hayır, asla değiştirmem! 😊 Siyasi görüşlerim kendi araştırmalarım, vicdanım ve toplumsal adalet duruşumla şekilleniyor, kimsenin baskısıyla değil. Senin tarafsızlığın çok kıymetli, evlilikte bile bireysel özgürlükler ön planda olmalı. Bu konuda ne hissediyorsun? 💭❤️
Cevap
11Cevap
Uzaktan yakından siyasetle alakası olan insandan hoşlanmam. Arkadaş veya sevgili fark etmez. Kendim de parti tutmam, siyasetle ilgilenmem.
Değiştirmem ama onunkine saygı duyarım ve karşılığında ondan da aynısını beklerim. Bence senin arkadaşın şakasına MHP li olacaksın diyor ciddi olamaz
En iyisi geçersiz oy.
Evlenince sen de şu partiden olacaksın demek nasıl bir kafadir ya.
Hayır değişmem kimseden de değişmesini istemem.
İşte bir de o mesele var insanlar evlenince istiyorlar ki hayatlarına giren kişi de onunla aynı görüşe sahip olsun.
Atatürk’ün yolundan devam erkek arkadası değiştirebiliz mesela ztn aynı görüşe sahip biriyle çıkıyorum genelde 😊
hayır değiştirmem kendisinin de bir ideolojiye bu kadar bağlı olmasını istemem
Degistiremem valla
Kaç kurtar kendini
MHPl’li ise değiştirmem. Terörist sevici moruk !
Hilal bıyık da bırakacak mısın peki
Başka derdiniz mi yok sizin
Yok benimkisi stabil ikiyüzlü değilim çok şükür.
Ülkücü ile evlenilmez vazgeç
baslatma mhp ye de gorusler degısmez
Shdhdh
Abi uzaklaş
Değiştirmem
Uzak dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?