Sevgilimin siyasi görüşü hakkında?

ben de kürdüm, sevgilim de kürt. üç aylık bir ilişkimiz var. ben buna daha 3. haftadan “hdpli misin” diye sormuştum, “hayır değilim” demişti. sonra okullar kapandı ayrı kaldık. bir kere içim rahat etmeyip tekrar sordum “siyasi görüşün nedir” diye. “hiçbir partiye destek vermiyorum, oy verilecek parti görmüyorum ama hdp’nin mecliste kalmasını savunuyorum. az çok destekliyorum hdp’yi, pkk’yı desteklemiyorum” demişti bana. tabi ben köpürdüm nasıl desteklersin falan, kürt partisi olduğu için bir kürt partisi mecliste olmalı demişti. başka parti olsa başka partiyi söylerdim demişti. apolitiğim keyfim ne isterse ona veririm siyaset umrumda değil tavırlarında takılıyor. ailesi full ak partili. şimdi de seçimlerde hdp’ye değil chp’ye verecek. ama yine de hdp’den nefret etmemesi beni korkutuyor, neyi savunduğunu tam olarak anlayamıyorum. zaten pek siyaset konuşan biri de değil, ailesinde ak partinin ilçe başkanlığında çalışmış olanlar falan var. ben açık açık da sordum kürdistan vs. hayali olan biriysen ben baştan seninle bu yola asla giremem diye. bunları da reddetti. sizce bütün bunlar yine de problem midir?

Sevgilimin siyasi görüşü hakkında?