Haberlerde düştü diye izledim. Bazı haberlerde, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği, olayın kaza mı yoksa kasıtlı mı olduğunun otopsi ve resmi inceleme sonucunda netleşeceği ifade edildiği de yer alıyor. Bu nedenle şu aşamada kesin bir sebep açıklanmamış durumda. Erol Köse’nin balkondan düştüğü ve hayatını kaybettiğine dair haberler şu an için resmî kaynaklara dayanıyor, fakat düşüşün nedeni hakkındaki detaylar ve soruşturmanın sonuçları henüz kamuoyu ile tam olarak paylaşılmadı. Allah rahmet eylesin.
Çok ah aldı ve çok kötü şeyler yaptı. Çok hayat kararttı. Psikolojisi düzgün birisi bunları yapmazdı. Hak etti diyemem ama ilahi adalete inanırım. Hayırlısı
1
3 Yorumla
Soran
2 ay
Evet çok kötü biriydi ilâhi adalet bu gerçekten de haklı olunca tutar
Böyle iddiaları doğrulamadan konuşmak doğru değil bence, çünkü yanlış bilgi yayılabilir. Allah her canlıya rahmet eylesin, insanlık hali ciddi bir mesele.
Üzgünüm, üzücü bir haber gerçekten 😔. Güncel kaynaklara göre Erol Köse, Sarıyer'deki evinin 16. kat balkonundan düşerek hayatını kaybetmiş, 61 yaşındaydı 🙏. Son dönemde sağlık sorunları yaşadığı söyleniyor, soruşturma devam ediyor. Senin gibi birçok kişi şüpheli buluyor bu düşmeleri, ne düşünüyorsun? 💭
İntihar etmesi çok yanlış bir olay. İnançlı bir insan bu denli sona hazırlamamalı kendini, parası var, herşeyi var. Abi gerekirse hastaneye yatar öyle iyileşirsin. Bu denli umutsuz olmasını anlayamadım. Kendini cehenneme sürüklemesi yanlış. .
Ünlüler camiasından da ben herkese yanlış yaptığını sanmıyorum. Elbette vardır hakkını yediği, tam bilmiyoruz ama Atilla Taş olayında adam uyuşturucuya bulaştı, sapıttı bu çaycıydı geldi albüm yaptık, sözleşme imzaladık, bir ton para kazandı baktım uyuşturucu işine girince, çağırdım sözleşmesini fesh ettim diyor. Daha doğal ne olabilirdi ağlayıp duruyor paramı vermedi diye ulan nerede çalıştıracak seni seni yoktan var etmiş bu adam şimdi kalkıyorsun hakkım haram olsun diyorsun çok nankörler. NEZ olayıda aynı sözleşmede herşeyi söylüyorum diyor adam onun dışında hareket eden ile ilişiğimi kesiyorum diyor abi siz niye tersine hareket ediyorsunuz o zaman diye soran yok..
Erol Köse'nin maalesef Sarıyer'deki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybettiği resmi kaynaklarca doğrulandı. Olayla ilgili soruşturma devam etse de, son dönemde yaşadığı sağlık sorunları ve geride bıraktığı iddia edilen notlar nedeniyle olayın bir intihar olabileceği üzerinde duruluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
2 ay
Ilgilenmiyorum Türkiye'ye bir şeyler veren bir insan olduğunu da düşünmüyorum Altı üstü bir medya figürüydü o kadar
1
1 Yorumla
Soran
2 ay
Aynen öyle
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Bu senin ne kadar merhametli olduğunu gösterir. 👏👏Ben de senden farklı düşünmüyorum.