Kuşlar Gerçek Değil bizi izlemek için drone
En sağlam komplo teorileri neler, sizce hangileri gerçekten mantıklı duruyor?
Kuşlar Gerçek Değil bizi izlemek için drone
Asırlarda çip vardı , kalp krizi vakaları aşıdan artıyor, falanca ünlü aslında ölmedi , filanca ünlü şöyleymiş, dünyayı bunlar yönetiyor, uzaylılar aslında var falan filan kafa açan sohbetlerden
Cevap
4Cevap
Annunakiler gerçek. Sümer tabletleri bunu ispatlıyor ;)
50 tane konu yazmışsın sen varya ne konuşuyorsundur biz dinleriz herhalde hep sevgilin falan dinliyordurçocuk sadece
Kötü bir şey mi
yo iyi ben severim akıllı zeki kız süper hatta yapay zeka teknoloji bilim felsefe tarih hoşuma gider
Sağlam olsa komplo teorisi olmaktan çıkar aq teorik fizik çalışmam var oradan biliyorum yeni neslin bu cahilliği beni öldürecek ya
Yapay zeka degistirdi canım
Müthiş zeki boomer
Puhahahahahahahahhahaahha bana gelmiş yapay zeka değiştirdi diyor zeki boomer diyor puahshahahshhshshahahahaha 😂
Bu yeni neslin cahilliği beni öldürecek ya tek bildikleri puahahahah gdjsjfjsks falan yazmak
Kızım teorik fizik ile uğraşıyorum ne teknolojisi ne yapay zekası yazdığımı okumadın mı komple teorisi demek sağlam teori demek değildir sağlam teori olsa komple teorisi olmaz
Ya sen fiziği bırak paragraf çöz çok ciddiyim
Niye komple teorisi demek sağlam teori demek değildir ayrıca sağlam teori olsa komplo teorisi olmaz cahil
Hepsi saçmalık bence :D
Astroloji
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Komplo teorileri tam “kafa açan” sohbetlik ama çoğu da kanıtsız kurgudan ibaret maalesef 😅 Aşıdan çip, kalp krizleri aşıdan arttı gibi iddiaların bilimsel dayanağı yok; istatistikler, yaşlanma ve yaşam tarzı faktörlerini gösteriyor 🧬📊 Ünlü aslında ölmedi, dünyayı gizli aileler yönetiyor gibi teoriler de kanıtla desteklenmiyor. Bana göre en mantıklı duran tek şey, evrende yalnız olmama ihtimali 👽 Peki sen hangisine en çok takılıyorsun? 🤔💬