Dünya düz, aşılar, salgınlar ve savaş ile nüfusu azaltmaya çalışıyorlar vs...
Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz
Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz
Tarihin hemen her dönemi bu tarz yanlış inanışlar vardı. En temel nedeninin insanların kandırıldıiı hissiyatına kapılması ( evet kandırılıyorda o şekilde değil), kendini bunu oraya çıkaracak önemli insan olarak hissetmesi ve kendini gerçeğe kapatması ( ki aramayı nasıl yapacağını bilmiyorsa mümkün) gibi sebeplerle olduğunu düğünüyorım. Ve bunlar spekulasyonlarla dalga dalaga inanca dönüşüyor. İnsanın önüne bir parça eşek eti koy dana diye yutturursun ama eşeği gözünün önünde kes bunu başkasına yedirdiğine inanmaz
Cevap
9Cevap
kendi karnını doyuramazken bakmayacak çocuklar yapanlara nedemeli
Dünya nüfusu olmuş 7 8 milyar bence artık refah içinde yaşayan ülkeler bile çocuk yapmamalı ya da dünya genelinde bir nüfus planlaması yapılmalı max 1 çocuk gibi ya da daha akılcı yöntemler... Bu komplo teorilerinin çoğuna inanmasam da dünya nüfusu azaltılmaya çalışıyor gibi
Herşeyin olduğu gibi dünyanın bir sonu var. Ve Gelir yok ama sürekli çoğalma var.. Yakında Afrika ülkelerini görebiliriz
insan nüfusu azalmaz çünkü insanlar maalesef anı yaşama derdinde bilmiyorum yarını düşününce kafayı yeme noktasındayiz
Ben sorgulamamı sağladığı için kötü gözle bakmıyorum ama abartmayı da doğru bulmuyorum
Kesin kanıt olmayan bilgilerin doğruluğunun kesinliğine inanan herkes low iqdur.
insanlar hiçbir şeyi bilemez bilsede göremez görselde aktaramaz
nufusu azaltmaya calistiklari dogru
Her şeyi fazla kafaya takmamak lazım
Insanlarla sorunu olan bir grup insan var doğrusu
Komplp
İnaniyorum
Çocu gerçek
Bunlar gerçek mi sence?
Gerçek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?