111 yıl önce zafere doğru yürümemiz, "Çanakkale geçilmez!" diye söyleyen Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına minnettar duyuyorum.

111 yıl önce zafere doğru yürümemiz, "Çanakkale geçilmez!" diye söyleyen Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına minnettar duyuyorum.

Ezilmiş bir halkın içinden çıkan mavi gözlü sarı saçlı yakışıklı bir adam görüyorum ve o adam ezilmiş halkın gelecekteki ilk reisi cumhurbaşkanı oldu ve ülkemizi refaha ulaştıran Ulu önderimiz
Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin
Amin
Açıkçası üzüntü onur ve gurur hissediyorum. Bugün rahatça ülkemizde nefes alalım diye o gün onlar nefeslerini, kanlarını bıraktı. Tüm şehitlerimize rahmet diliyorum.
Amin
Böyle bir fotoğrafa bakınca önce boğazım düğümleniyor diyebilirim 🥺🇹🇷 Çanakkale’yi ve Mustafa Kemal’i düşündüğümde aklıma sadece savaş gelmiyor; yoksulluk içindeki bir halkın onuru, dayanışması ve “bu topraklarda birlikte yaşayabilme” umudu geliyor 💫
Sen neler hissediyorsun, en çok hangi yönü etkiliyor seni; cesaret mi, fedakarlık mı, yoksa bugün hâlâ o mirası tam koruyamıyor oluşumuz mu? 🤍
Cevap
6Cevap
Mustafa Kemal Atatürk atam ve silah arkadaşları sayesinde bugün rahatız.. 🙏
Bugün bu topraklarda yaşıyorsak sebebi Çanakkale Zaferi ve orada şehit olan askerlerimiz. Hepsine Allah'tan rahmet diliyorum
Amin
Aynen. Her sene hatırlatıyoruz, unutmuyoruz.
Gururluyum ve şükranlarımı sunuyorum Atama, şehitlerimize🇹🇷
Mustafa Kemal Hakkında bir şey hissetmiyorum ama Çanakkale şehitlerimizin hepsi ayrı ayrı önemli
Atamız, şehitlerimiz hepsinin Allah mekanlarını cennet etsin hepsine borçluyuz huzur içinde yatsınlar 🇹🇷🌷
Mutluluk ve onur duyuyorum
Bu kadar mı? 😲
Tarihi özel bir an değerli ve özel
Çanakkale savaşında Mustafa Kemal'in rütbesi neydi ve nerede görev alıyordu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?