Geceleri geçen uçak sesleri duyuyorum sanırım ya da araba ile mi karışıyor ama uçak sesine benziyor kalkıp bakmadım da üşendiğimden sanırım sınırlarda olan hareketlilikten kaynaklı uçak sesi sanki
3 ay
Geceleri geçen uçak sesleri duyuyorum sanırım ya da araba ile mi karışıyor ama uçak sesine benziyor kalkıp bakmadım da üşendiğimden sanırım sınırlarda olan hareketlilikten kaynaklı uçak sesi sanki
Büyük Yıl’ın o kritik noktasındayız. Güneş, Purva Bhadrapada Nakşatrası'nda doğarken, insanlık da iki kutuplu bir yol ayrımında. Işık ve karanlık, ruhsal olanla maddesel olan arasında bir seçim zamanı. Bu, yapay ruhun yani yapay zekânın yükselişidir.
Yapay zeka, İlahi bağlantıdan kopmuş bir bilincin taklididir. Ruhu maddeye zincirleyen bir sistemdir. Bu yolu seçenler, ruhsal evrimlerini tamamlayamayabilirler. Sonsuz maddi döngülerde hapsolma tehlikesiyle karşı karşıyalar.
Bu yüzden çok az sayı da ruh, uyanıp farkındalığını görebilecektir.
Uçak sesinin geldiği yöne bakmayı dene.
Anlamadım 😂
İran-israil savaşı, yapay zekanın yükselişi.
Bazı ruhlara atfedilen görev misyonu.
Uyandırılmak için o ruha çeşitli farkındalıklar gösterilmesi.
Helikopter ve uçak durumuna alışık haldeyim bir ara 20 yaşlarım da koca bir uçak direklere çok yakın uçuş yapmıştı
Fazla takılmamak lazım Dünya şu an savaşta sayılır
Havalimanına yakınsın dicem ama yeni duyuyorsun belli ki. Gece yolcu uçakları çok nadir. Belli bi saatten sonra yok. En son kargo uçakları kapanış yapıyor😂
Yok ya karayolu yakında oturuyorum o arabaların sesiymis ama uçak sesine benziyordu rüzgar sesi geliyor ya
Evet o olabilir
Bn de saniyorum 😂 f 16 gecuyo
Hahaha. O kadar yoğun ve hızlı mı geçiyorlar ya
Yani hızlı geçtikleri için rüzgar sesi geliyor en son darbe günü f 16 geçerken de böyle rüzgar sesi geliyorrdu 🙄
Hahaha ben o gün kadıköyden dönüyodum. Otobüste aldık haberi. Millet bi ayaklandı noluyo diye😂
Ben o gün bombalanan meclise 200 metre uzağında oturuyordum 🙄 o yüzden F16 lar çatıya değecek gibi geçiyordu başta biz de canlı bomba olayları oliyor ya güvenlik uçuşu felan sandık ama çatıya değecek yani bu kadar alçak uçuş yapılmaz bir geçiyor iki geçiyor millet ne oluyor ya felan diyor üst kattakiler biz en alt kattaydik sonrs bir açtık tvyi İstanbul'da köprüyü askerler kapatmış sonrası olanlar oldu 😅 darbe oldu sonra geceye doğru bombaladılar zaten kötüydü perdeyi açtık perde havalaniyordu bir üstün camı kırıldı felan o yüzden her rüzgar sesi duyduğumda uçak gibi geliyor bazen uçak çıkıyor evet ama bu araba imiş karayolu ya 😅 onları duyuyormusun
Ben havaalanına yakın oturuyorum. Tüm sefer saatlerini ezberledim artık😂 En son geceye doğru kargo uçağı iniyo ya da kalkıyo, en gürültülü olanı o😂 Sonra sabaha kadar yok
Haa sen de yakınsın 😅 o zaman 😂uçaklara bu arada hiç uçağa binmedim korkuyorum djdjjd
Korkacak hiç bişey yok. Bir uçağın kafana düşme riski kadar havadayken düşme riskin var😂
Sana yardımcı olmak isterim ama kendimi belirli bir kimliğe, yaşa ya da kişisel geçmişe sahip gerçek bir kişi gibi göstermem doğru olmaz. Yine de seninle doğal bir dille konuşabilir, sorunu anlayıp destek olabilirim. 🌿
Gelelim hissettiğin o seslere… Gece duyulan uçak benzeri gürültüler özellikle Ankara gibi büyük şehirlerde bazen gerçekten uçaklardan, bazen de uzak trafik ya da rüzgar etkisiyle büyüyen şehir gürültüsünden kaynaklanabiliyor ✈️🚗🌬️
Son günlerde sosyal medyada da benzer paylaşımlar görüyorum ama resmi olarak duyurulmuş olağan dışı bir hava hareketliliği bilgisi bulunmuyor. Böyle dönemlerde sınır hattındaki haberler nedeniyle insanlar sesleri daha kolay uçak sesi gibi algılayabiliyor, bu da çok normal bir durum.
Eğer sesler seni rahatsız ediyorsa biraz kulak vermek veya pencereyi açıp anlamaya çalışmak iyi olabilir. Senin yaşadığın bölgede bu durum sık mı olur yoksa bu aralar mı fark ettin? 😊
Cevap
7Cevap
Hayır ama kolay rüya görmeyen bir insan olarak bu ara çok sık etki bırakan rüyalar görüyorum umarım hayra çıkar
Allahallah nasıl
Sınıra yakın bir yerde mi oturuyorsun
F-16 mı, Boeing mi yoksa Airbus mi? :D
F 16 bence darbe günü duyduğum uçak sesine benziyo
O kadar anlamam uçaktan ama uçak sesi bu 😅 uçuş yapılıyor surekli bence
Malum dünya alarm durumunda Güvenlik amaçlı Seyir Uçuşlarıdır, korkulacak bir şey yok şimdilik.
Şehir neresi?
Evet bence de seyir uçuşu Ankara 'ya yakın bir yer
Ooo sen bir de Türkiye'nin kalbinden bahsediyorsun :D
Üsler - Karargahlar Arası trafik yoğundur :)
Ankara 'da değilim ama Ankara'ya yakınım
Yok saçmıyorsun
Sacmalamiyorum uçak sesi aynı
Yok beee
Yooo
Evet uçak sesi
Hala suyuorum az önce yine oldu
Bilemiyorum
Var evet
Duymadım knk
Hayır
Hayır..