Diğer Gökyüzünden uğultu sesleri geliyor duyan var mı? İsimsizprensesss Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uçak sesine benzer garip bir ses? Güncellemeler+1 yıl Şehir Adana Gökyüzünden uğultu sesleri geliyor duyan var mı? Cevapla Uçak Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nazlıyldz Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Helikopterlerdir. Her gün buradan 3-4 helikopter geçiyor ve ambulans sesleri duyuluyor limana gidip gemilere biniyor ambulanslar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ucak okmasin kizim o tribe sokma zaten millet gergin 1 2 Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl Hayır ben Adanadayım aynı sesi İzmir be İstanbul'da da duyyorlarmış twittlere baktım... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dur bakayim twtrda dag ne? Yorumla
golddmannn92 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl evet bende duydumda helikopter falandır ya 1 0 Yorumla
anonimbiri29 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben İstanbuldayım burada da helikopterler geziyor 1 0 Yorumla
çıngıraklıyılan2001 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Bende duydum 1 2 Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl nedir bu Yorumla çıngıraklıyılan2001 +1 yıl Bilmiyorum ama ben Atatürk havalimanı nin karşısında oturuyorum bugünlerde bir sürü uçak inip kalkıyor hastane varya burde Yorumla
whitechocolatte10 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 104% +1 yıl Nerede? 1 1 Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl Adana canım Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Millet kafayi siyirdi iyice 0 3 Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl camdan ya da balkondan dinle gök yhüzünü Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Ayni yerdemiyiz Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl Şehir Adana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet duyuyorum 1 12 Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl nedir bu Yorumla Serlang +1 yıl Lan olum deli yaomayin kendinizi bir bk yok milleti de telasa sokuyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Serlang uçak sesi ya uçak uçuyor neyi telaşa sokuyorum havada uçak var ben napim Yorumla Serlang +1 yıl @İsimsizprensesss Duydun mu ucak geciyormuş Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl @Serlang camdan ya da balkondan dinle gök yhüzünü Yorumla Serlang +1 yıl @İsimsizprensesss Valla Şu an yataktan cıkıp da bir delinin aklına uyup hic o hallere giremem. Hem adana nerede bursa nerede belki jenaratore kedi girmistir Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl @Serlang Hayır be aynı sesi İzmir bursa İstanbul'da da duyyorlarmış twittlere baktım. Yorumla Serlang +1 yıl @İsimsizprensesss Kedidir kedii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ses kesildi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uçak gitmiş olmalı Yorumla Serlang +1 yıl Aynen Türk Hava Yolları'nın 634 sefer sayılı uçuşu Adana ustunden geciyormuş muhtemelen oydu ve uctu gitttiiiiiiiiii :D Yorumla Gizemlii-Adam +1 yıl @Serlang Mehdi'nin çıkış alameti o! Yorumla
drsokratess1 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Hangi Şehirde yaşıyorsun 0 1 Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl Adana Yorumla
Gurlevık___ Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Yer neresi 1 1 Yorumla Gurlevık___ +1 yıl Artci sarsintilardir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Helikopterlerdir. Her gün buradan 3-4 helikopter geçiyor ve ambulans sesleri duyuluyor limana gidip gemilere biniyor ambulanslar
Ucak okmasin kizim o tribe sokma zaten millet gergin
Hayır ben Adanadayım aynı sesi İzmir be İstanbul'da da duyyorlarmış twittlere baktım...
Dur bakayim twtrda dag ne?
evet bende duydumda helikopter falandır ya
Yok ben duymuyorum
Mehdi'nin çıkış alameti o
Ben İstanbuldayım burada da helikopterler geziyor
Bende duydum
nedir bu
Bilmiyorum ama ben Atatürk havalimanı nin karşısında oturuyorum bugünlerde bir sürü uçak inip kalkıyor hastane varya burde
Nerede?
Adana canım
Millet kafayi siyirdi iyice
camdan ya da balkondan dinle gök yhüzünü
Ayni yerdemiyiz
Şehir Adana
Evet duyuyorum
nedir bu
Lan olum deli yaomayin kendinizi bir bk yok milleti de telasa sokuyorsunuz
@Serlang uçak sesi ya uçak uçuyor neyi telaşa sokuyorum havada uçak var ben napim
@İsimsizprensesss Duydun mu ucak geciyormuş
@Serlang camdan ya da balkondan dinle gök yhüzünü
@İsimsizprensesss Valla Şu an yataktan cıkıp da bir delinin aklına uyup hic o hallere giremem. Hem adana nerede bursa nerede belki jenaratore kedi girmistir
@Serlang Hayır be aynı sesi İzmir bursa İstanbul'da da duyyorlarmış twittlere baktım.
@İsimsizprensesss Kedidir kedii
Ses kesildi
Uçak gitmiş olmalı
Aynen Türk Hava Yolları'nın 634 sefer sayılı uçuşu Adana ustunden geciyormuş muhtemelen oydu ve uctu gitttiiiiiiiiii :D
@Serlang Mehdi'nin çıkış alameti o!
Olabilir
Hangi Şehirde yaşıyorsun
Adana
Yer neresi
Artci sarsintilardir
Evet
Hangi Şehirde yaşıyorsun