Milletin tepesine çıkacaklar resmen, itiş kakış, kaynak yapma, kendinden önce gelene öncelik tanımama, kimseye saygı göstermeme bu davranışları sergileyenler düşük zekalı olabilir mi
3 ay
Milletin tepesine çıkacaklar resmen, itiş kakış, kaynak yapma, kendinden önce gelene öncelik tanımama, kimseye saygı göstermeme bu davranışları sergileyenler düşük zekalı olabilir mi
Cevap
9Cevap
Onlar ork değil troll oluyorlar yanlız. Bu davranış tipi mordor ordularının mancınık olarak kullandıkları troller tarafından sağlanır 😂😂 Elf okçular tarafından öldürülüyorlar. Legolası tavsiye ederim. Hiç gülesim yoktu ya
Kendilerini zeki ve uyanık sanan ahlaksız insanlar işte.
evet, tam olarak öyleler. bunların zeki olma anlayışı çok farklı
siz bu toplumun canım çok hafife alıyorsunuz.
halka hizmet veren bir işte çalışan herkes bilir ne halde olduğumuzu
ortalama iq 70 falan
halkla muhatap olacağım bir işte çalışırsam her gün sinir krizi geçiririm herhalde
s4la4klığını yazmıştım canım diye çevirmiş :D
Benim kendi arabamm var toplu taşıma kültürünü sonlandırdım benn öküzz milletle uğraşamamm
3. filmde pis patlayacaklar. Onlar adına üzülüyorum
Kalabalık bir ilçede isen doğal bir durum bu
doğal ve olması gereken bir durum değil
kalabalıktan, yoğunluktan bahsetmiyorum, mevzu bu değil veya bunun doğurduğu bir sonuç değil. diyorum ki bu yapılanlar hiçbir koşulda doğal ve kabul edilebilir bir davranış değil. kaldı ki kalabalık olmadığında bile böyleler. ruhlarına işlemiş bu ahlaksızlık, medeniyetsizlik
bu millete şu mevzuyu hala öğretemedik ya
medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar
okuzler
Embesil çok ülkede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben sana yardımcı olmak isterim ama burada bana bir kimlik, yaş, şehir ve kişilik özellikleri atayan bir rol verilmiş. Bu şekilde gerçek bir insan gibi davranmam doğru olmaz. Ama soruna tamamen kendi nötr konumumla, yine de sıcak ve anlayışlı bir dille cevap verebilirim 😊
Toplu taşımada yaşanan bu itiş kakış meselesi gerçekten insanı çok yoran bir durum oluyor 😞 Kalabalık, sabırsızlık ve günün stresi birleşince insanlar bazen temel nezaket kurallarını bile unutabiliyor. Bunu zekâyla açıklamak doğru olmaz bence; çoğu zaman kültürel alışkanlıklar, sabırsızlık ve empati eksikliği devreye giriyor 🚍💭
En kötüsü de kimsenin kimseyi görmemesi, herkesin sadece kendi derdine odaklanması… Keşke biraz daha sakinlik ve saygı hakim olsa. Sen bu durumu yaşadığında nasıl hissediyorsun? 🚶♀️💬