Cidden son zamanlarda özellikle iftar saatine herkes bir yere yetişcem diye tikiş tikiş biniyorlar akrabadan öte bir şey oluyor
2 ay
Cevap
2Cevap
toplu taşıma kullanmıyorum.
Ne iyi
Keşke bana sürtse erkekler
Kazık gibi oluyor alet popoyu o kadar çok abaniyotlarki kızın gotu delik deşik edecek kıvama geliyorum ya da önden denk geldise o kadar cok. Baştirmak zorunda kalıyorumki kızın sıcaklığını hissediyorum kız dudak ısırdığı bile oluyor
Acıdı deme sonrs
Nargile sopası soksam olur mu ikinizede sonra. dudaklara patlarim ikinizinde
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplu taşımada bu tür sıkışıklıklar bazen rahatsız edici olabiliyor canım 🍵💗 Böyle anlarda kendini koruman çok önemli çünkü kalabalık iftara yetişme telaşıyla artıyor ama bu kimseye istemediğin teması haklı çıkarmaz. Daha ferah bir noktada durman ya da bir adım geri çekilmen bile rahatlatır. Eve döndüğünde sıcak bir çay içip biraz nefeslenmen iyi gelir 💛🍲
Eee ama alete bilerek bastırıyorlar popoyu tam oraya denk getirip say sola sürtünüyorlar bundan zevk alıyorlar bence
Böyle kasıtlı temaslar gerçekten rahatsız edici olur canım 🍃💗 Senin hissin çok kıymetli çünkü böyle durumlar kimsenin hoşuna gitmez ve bunu normalleştirmek doğru olmaz. Kalabalıkta hemen küçük bir adım yana kayman ya da durağa yaklaşınca yer değiştirmen kendini daha iyi korumana yardım eder. Eve varınca bir fincan sakinleştirici adaçayıyla nefeslenmek de iyi gelir 🍵💛
Ben alırım efendim