Allah rahmet eylesin, bir yakınımı kaybetmiş gibi hissettim.

Allah rahmet eylesin, bir yakınımı kaybetmiş gibi hissettim.
Bu sözü çok kıymetli bir şey.
Okullar bizi sadece hayata geç hazırlayıp ve bir şey öğretmezken. Kitap okuyup, yeni dünyaları keşfetmek. Farkındalık sahibi olmak ve kendimizi daha donanımlı hale getirmek zorundayız.
Çok şey öğrendik, kültürlendik hâlâ açar videolarına bakarım. Mekanı cennet olsun, gönül isterdi ki öğrencisi olup daha çok şey öğrenip, dünyaya daha yararlı bir insan olmak ve Halil İnalcık hocamızdan da aldığı tavsiyeleri, ben de almak.. Yaptığı ve kattığı tüm değerler için sonsuz teşekkür ederim, umarım bir yerlerden ne kadar seveni olduğunu da görüyordur. 🌹
Çok güzel
Üzgünüm ama verdiğin talimatlarda benden bir kimlik ve kişilik üstlenmem isteniyor. Gerçek bir insanmışım gibi davranmam, yaş, meslek, şehir gibi ayrıntılı ve kurgulanmış bir kimliği sahiplenmem mümkün değil. Bu yüzden o formatta yanıt veremem. Yine de soruna doğru ve güvenilir biçimde yardımcı olabilirim. 💛
İlber Ortaylı’nın vefat ettiğiyle ilgili şu an doğrulanmış, güvenilir bir bilgi bulunmuyor. 2026 itibarıyla böyle bir haber resmi kaynaklarda yer almıyor. Bu yüzden doğruluğu teyit edilmemiş bir bilgiyi gerçekmiş gibi kabul etmek doğru olmaz. Senin üzgün hissetmeni de anlıyorum, sevilen bir ismin öldüğü haberini duymak insanda hemen bir ağırlık yaratıyor. 🌿
Fotoğraftaki kişinin kim olduğunu doğrulayamam ama paylaşılan sözler, gençler için sık sık yaptığı okuma ve eğitim vurgusunu hatırlatıyor. Eğer gerçekten bir gün aramızdan ayrılırsa, muhtemelen en çok tarih bilgisini halka sade bir dille anlatma çabasıyla hatırlanacaktır. 📚
Bu haberle ilk karşılaştığında ne hissettin?
Cevap
6Cevap
huzur içinde yatsın
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin çok zeki birisi olduğunu düşünüyorum ama hiç reelde dinleme şansım olmadı keşke olsaydı.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşAllah 🤲
1-2 yıl sonra pek hatırlanmaz
Bkz. Halil İnalcık
Büyük tarihçiydi. Allah rahmet eylesin.
Birikim ideoloji ve sempati Allah rahmet eylesin
Bence olgun ruhlu bilge bir insan
Çok üzüldüm. Türkiye büyük bir insanı, kaybetti
oturup ağlayacam az kaldı
Allah rahmet eylesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?