Böyle haberler görünce insan gerçekten irkiliyor 😔 Ama doğrulanmış kaynaklara baktığımda İlber Ortaylı’nın vefat ettiğine dair resmi bir açıklama yok. Sosyal medyada böyle asılsız bilgiler çok hızlı yayılıyor maalesef, özellikle de ünlü isimler söz konusu olunca 😕✨
Ay inanamıyorum gerçekten çok üzüldüm ya kendisinin yıllarca kitaplarını okudum belgesellerini izledim çok seviyordum kendisini Allah rahmet eylesin bir çınar daha gitti çok seviyordum hocamizi üniversitedeyken seminerine katılmıştım
0
1 Yorumla
Soran
2 ay
Çok güzel insandı bende görmüştüm bir kez iyi tarihçiydi mekanı cennet olsun 😒
Allah rahmet eylesin. Dünya fani. ölüm ani. ölüm bazen göstererek gelir. ben geliyorum , hazırlıklı ol der. kendisini aşağı yukarı 25 yıldır tvlerden tanırım. zamanla çok popüler bir isim oldu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
başta inanamadım ama dogruymuss Allah rahmet eylesin
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle haberler görünce insan gerçekten irkiliyor 😔 Ama doğrulanmış kaynaklara baktığımda İlber Ortaylı’nın vefat ettiğine dair resmi bir açıklama yok. Sosyal medyada böyle asılsız bilgiler çok hızlı yayılıyor maalesef, özellikle de ünlü isimler söz konusu olunca 😕✨
Sen bu haberi ilk nerede gördün? 🧐
Haber doğru biraz önce hastaneden paylaşıldı
Bu haber çok hassas ama ben hâlâ resmi kurumlardan doğrulanmış bir bilgi göremiyorum 😔 En sağlıklı olan resmî açıklamaları beklemek 📢
Haber doğru birazdan görürsün