Kürt, Arap, Laz, Çerkes, Gürcü, Arnavut, Boşnak, Ermeni vs vs
Mesela Twitter'da bir sayfa gördüm Türk olmayan her şeye düşman resmen. Hakaret etmediği, hedef göstermediği etnisite kalmamış. Bölücülük yaptığı resmen
Kürt, Arap, Laz, Çerkes, Gürcü, Arnavut, Boşnak, Ermeni vs vs
Mesela Twitter'da bir sayfa gördüm Türk olmayan her şeye düşman resmen. Hakaret etmediği, hedef göstermediği etnisite kalmamış. Bölücülük yaptığı resmen
Cevap
1Cevap
Kürtler kendileri nefret ettiriyor diğer insanlardan.
diğer saydıklarıma duyulan nefretin sebebi ne peki? (herkes etmese de nefret edenlerin gerekçesi ne yani)
Araplarınki göçmenlerin yaptıgı yüzünden bunlarda Kürtler gibi. Ermeniler hep sıkıntı cıkarmıstır osmanlıdan beri ondanda bizden nefret ediyodur zaten diğerlerinden durduk yere nefret edende hastalıklı ırkcıdır takmamak lazım.
Bence Türkiye son 23 yılda bu sorunu baya çözdü. Cidden kozmopolit. Kuyruklu kurtten kurt seviyorum kıza geldik (Kürt um)
anlamadım son cümleyi
Eskiden Kürtlerin kuyruklu olduğunu dusunuyodu batidakiler. Hatta sürgün edilenlerin zorla orasını aciyolarmis.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu fark etmek seni rahatsız etmiş gibi duruyor, bu çok anlaşılır bir duygu 🌿 Sosyal medyada son yıllarda kutuplaşma arttı. Ekonomik sıkıntılar, göç tartışmaları, güvenlik kaygıları gibi başlıklar bazen kimlikler üzerinden konuşuluyor ve öfke kolayca etnisitelere yöneliyor. Algoritmalar da sert söylemleri daha görünür kılıyor 📱 Bu, toplumun tamamının böyle düşündüğü anlamına gelmiyor ama dijital alanda daha yüksek ses çıkıyor. Sence gerçek hayatta da bu kadar sert bir iklim hissediyor musun? 🤔