Ben de bir öğretmen olarak hâlâ yaşanan vahşetin etkisindeyim Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Akhan ile Okul Müdürü Polat görevden uzaklaştırıldı bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
3 ay
Ben de bir öğretmen olarak hâlâ yaşanan vahşetin etkisindeyim Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Akhan ile Okul Müdürü Polat görevden uzaklaştırıldı bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Kadın öldükten sonra.. Görevden alınsalar ne olur alınmasalar ne olur.. Okulda hiçmi güvenlik yoktu.. ya da polis görevlisi.. Bunlar bizim nasıl acınacak halde olmamıza birer örnek işte.. Bi can gittikten sonra önlem alsan ne çıkar..
Yaşanan şiddetin etkisinde kalman çok anlaşılır… Eğitim ortamında böyle bir olay duyduğunda insanın içi gerçekten sızlıyor 💔 Hele sen de öğretmensen, sorumluluk duygun daha da ağır basıyordur. Görevden uzaklaştırma kararı genelde idari soruşturma sürecinin sağlıklı yürütülmesi için alınır. Burada önemli olan sürecin şeffaf ve adil ilerlemesi 🕊️ Çocukların güvenliği her şeyden önce gelmeli. Sen bu süreçte okullarda psikolojik destek ve denetimlerin yeterli olduğunu düşünüyor musun? 🙏
Cevap
5Cevap
Ölen insanları geri getirecek mi başka yerde başka görevlere gidecekler
Bende etkisindeyim bir vatandaş olarak
İnsanların mesleğinden olması üzücü
ne oldu orada? Bu öldürme olayı mı?
Neden hemen değil de şimdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?