Cunku kolicdaroglu normal bir adam iq su da karakteri de konumu da cumhurbaskani olmasina musait. Ama muharrem cumhurbaskanliginda cayci bile olamaz. Onu ilk seferinde nasil aday gosterdiler anlamadim
Gaf baska sey devletin memuruna kufur etmek baska sey. Gaf i iq su yuksek herkes yapiyor. Zihin ayni anda bircok sey isleyince olusan bir durumdur gaf.
Ya onla benim attigim link birmi Allahinı seversen. Benim attigjm linki izleyip te hala o adami savunabiliyorsan emin ol insanlardan cok cekecegin var insanlardan iyisini kotusunu ayirt etmekte siforsin demektir cunku
Bak kufur kacirmak argo konusmak ayri bise bu karsidaki kendisine karsilik vermeyen birine sovuyor resmen. Bosuna aciklamaya calisma hersey ortada. Kilicdaroglu ana falan derken dilir surcuyor baska bisey degil. Kilicdarogluna o taraftan yurume bosuna muharremle ayni cumlede kullanmak bile kilicdarogulna hakaret sayilir. Muharremi ip baglayip gezdirmem bole bosa anlatma bana yorma kendini yani
Ne cahillik bu her soyledigin boş arada 1 tane bile normal adam cumlesi cikmadi senden. Muharrem adaykrn oylarinin yarisi hdp den gelmisti. Muhtemelen cocukaun oy bile kullanacak yasta degilsin ona emin oldum.
Ne boş insansın. Cahilce oyların yarısı HDP den geldi diyorsun Güneydoğu yüzde kaç oy aldı Muharrem İnce? HDP ne kadar aldı? Matematikten anlamıyorsun Muharrem İnce %30 oy aldı HDP %10 aldı Demirtaş %8 Buradan hesaplama yaparsak en fazla yüzde 2 oy kaymış olur Biraz matematik öğren Dört işlemi yapmayı bilmeyen velet bana çocuk diyor 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence ince çekilsin
Kılıçdaroğlu halkın cevabına uyup adaylıktan çekilmeli yoksa muhalefeti daha çok 2 ye böler
Normalde Kılıçdaroğlu'nun çekilmesini isterdim, ama bu durumda Muharrem İnce'nin çekilmesi, daha doğrusu Kılıçdaroğlu'na destek vermesi daha iyi olur.
Hangisi adayliktan cekilmeli sözüyle trol oldugunu cok belli ettin gardaş beee..
Trol ne alâka? Muharrem inceye çekil oyları bölme diye tutturanlara karşı neden kk adaylıktan çekilmiyor denilmeli
Cunku kolicdaroglu normal bir adam iq su da karakteri de konumu da cumhurbaskani olmasina musait. Ama muharrem cumhurbaskanliginda cayci bile olamaz. Onu ilk seferinde nasil aday gosterdiler anlamadim
Normal IQ 🤣🤣
Her gün yeni bir gaf yapıyor
En son aday gösterilecek kişi kk
Kafamı buluyorsun?
https://youtu.be/PVf8mNseEo4
Gaf baska sey devletin memuruna kufur etmek baska sey. Gaf i iq su yuksek herkes yapiyor. Zihin ayni anda bircok sey isleyince olusan bir durumdur gaf.
https://youtu.be/bD-xJkTqOsY
Herkes gaf yapabilir de Kılıçdaroğlu her gün gaf yapıyor sorun orada
youtube.com/shorts/bCQXPmioLQI?feature=share4
Demek ki iq su cok yuksek.
Kılıçdaroğlu mecliste el hareketi yapıyor
O daha mı iyi?
youtube.com/shorts/tuvaZR7eGQQ?feature=share4
Çok gaf yapanın IQ su çok yüksek oluyor öyle mi?
Ya onla benim attigim link birmi Allahinı seversen. Benim attigjm linki izleyip te hala o adami savunabiliyorsan emin ol insanlardan cok cekecegin var insanlardan iyisini kotusunu ayirt etmekte siforsin demektir cunku
Küfür olayını açıklıyor burada https://youtu.be/MvZZQzRXUv4
Kılıçdaroğlu anaaaaaa... diye küfür ediyordu yarıda kaldı
https://youtu.be/aksUYrWB3xs
Burada da bir başka küfür
Bak kufur kacirmak argo konusmak ayri bise bu karsidaki kendisine karsilik vermeyen birine sovuyor resmen. Bosuna aciklamaya calisma hersey ortada. Kilicdaroglu ana falan derken dilir surcuyor baska bisey degil. Kilicdarogluna o taraftan yurume bosuna muharremle ayni cumlede kullanmak bile kilicdarogulna hakaret sayilir. Muharremi ip baglayip gezdirmem bole bosa anlatma bana yorma kendini yani
Hadi oradan pkk yalakası Kılıçdaroğlunu savunma bana
Sırf hdpkk ya yanaşması bile onun üstünü çizmek için fazlasıyla yeter
Ne cahillik bu her soyledigin boş arada 1 tane bile normal adam cumlesi cikmadi senden. Muharrem adaykrn oylarinin yarisi hdp den gelmisti. Muhtemelen cocukaun oy bile kullanacak yasta degilsin ona emin oldum.
Ne boş insansın. Cahilce oyların yarısı HDP den geldi diyorsun
Güneydoğu yüzde kaç oy aldı Muharrem İnce? HDP ne kadar aldı? Matematikten anlamıyorsun
Muharrem İnce %30 oy aldı
HDP %10 aldı
Demirtaş %8
Buradan hesaplama yaparsak en fazla yüzde 2 oy kaymış olur
Biraz matematik öğren
Dört işlemi yapmayı bilmeyen velet bana çocuk diyor 😅
İnce sarayın yanaşması
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!