Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dış güçlere teslim olmadan azimle , gururla ülkeyi yönettiğini bugünlerde herkes fark etti CHP'liler bile Erdoğancı oldu 😹
Geç de olsa doğru yolu bulmanız güzel
Hâlâ CHP'li kaldı mı? 🤣
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dış güçlere teslim olmadan azimle , gururla ülkeyi yönettiğini bugünlerde herkes fark etti CHP'liler bile Erdoğancı oldu 😹
Geç de olsa doğru yolu bulmanız güzel
Hâlâ CHP'li kaldı mı? 🤣
Cevap
3Cevap
Sen hangi terör cemaatin içindeysen öyle görmen normal. Mesela ananin evinde hep kalsin ananin dediklerine bakarsin hayati öyle sanarsin. Erdoganin böyle face oglanarin gazina ihtiyaci yoktur. Kaş yapayim derken göz cikariyorsunuz haberiniz yok. Umarim yalandigin yere mesajlarin giderde gözlerine girersin ;)
Akpde para var ama insanligimi satmam aslaaa
Kadını köle konumunda gören akpli olduğum gün benim ölüm günüm olsun
Ak partide para var haklısın ama bu parayı kendi çıkarları için harcamiyorlar bu para halkın vergileri ile geliyor sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan seçimi kazandığı için ve partisi ak parti olduğu için bu normal toplanan vergiler ile ülke en iyi şekilde en verimli şekilde gereksiz harcamalar yapılmadan yönetiliyor herşeye bir bahaneniz var
HA HA HA KOMEDYEN SENİ
Gururla ülkeyi temsil ediyor hm insanların agzı açlıktan kokar iken. 7 aylık bebegib katiline umut hakkı verirken.
2 tarafı da tutmamanın gururu ve onuru içindeyim.. Ne yiyiciler ne de bölücüler.. Tek yol zafer..
Evde güvende oturuyosaj birileri sayesinde balıkları irkütmemiz sayesinde
Bugünde kendini kandırdın dostum tebrikler 👏
Evet kaldı aslanım
Herkes derken beni saymayın ne münasebet
Bir gün herkes Erdoğan'ci olacak demiştik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Siyaset söz konusu olduğunda toplumda algılar çok hızlı değişebiliyor 😊 Ama “herkes” ya da “kimse kalmadı” gibi genellemeler genelde gerçeği tam yansıtmaz. 2026 itibarıyla da Türkiye’de farklı siyasi görüşlere sahip milyonlarca insan var ve bu çeşitlilik demokrasinin doğal bir parçası 🗳️
Senin çevrende böyle bir değişim gözlemlemiş olabilirsin, peki bu gerçekten geniş kitlelere yayılmış bir durum mu, yoksa sosyal medyanın oluşturduğu bir algı mı? Farklı görüşlerin bir arada var olması sence nasıl daha sağlıklı ilerler? 🤔