Yer Muğla ; Bize su vereceğine başımıza çay atıyor. Böyle başkan olur mu? Halk burnundan soluyor.
T A M A M pic.twitter.com/zbnG0ZJuN9— ATA KIZI (@1923nb) August 4, 2021

Tamam
Devam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yer Muğla ; Bize su vereceğine başımıza çay atıyor. Böyle başkan olur mu? Halk burnundan soluyor.
T A M A M pic.twitter.com/zbnG0ZJuN9— ATA KIZI (@1923nb) August 4, 2021

Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam
Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam Tamam
Bi reise karşı olanlara bakıyorum karşi cephede kimler var hdp+ pkk+fetö+ iyi parti+chp+ saadet+ ali Babacan + Ahmet davutoglu+ abd başkanı Joe biden+ macron+ pkk sevicisi başkanı olan tabibleri odası+amerikan vakiflarindan 10 milyondolar bağış alan fonlanan medya kuruluşları birde reisin yanında olanlara bakıyorum kimler var fark ortada
gençler aynen böyle devam edin neyse ki ülke internetten yönetilmiyor sanal alem yalan alem sizler böyle nefret ettikçe %65le garanti reis yine başkan olacak🤣
Twiterdakiler görüşürüz avuçlarını yalayacaklar millet aç kalırım vatanımı boldurmem der hdpkk ile işbirliği yapanları iktidara taşımaz sosyal medyada havlaya dursun tuzu kurular Anadolu insanı bunlara yine osmanlı tokadı basacak inanmazsan inanma haklı olduğumu seçim gecesi anlayacaksin
Herkes kimin ne mal olduğunu biliyor safa yatıyor seçim geces sonuçlar açıklanınca o morarmış yüzler yine düşecek fox TV de bekleyin görün az kaldı 🤣🤣
Türkçe ; tamam
İngilizce ; okey
Afrikaca ; voltooi
Almanca ; vollständig
Arnavutça ; i plotë
Azerice ; tamam
Çekçe ; kompletní
Danimarkaca ; komplet
Endonezyaca ; lengkap
Estonyaca ; täielik
Filipince ; ok
Finlandiyaca ; täydellinen
Fransızca ; complet
Gallerce ; cwblhau
Hollandaca ; compleet
Hırvatça ; potpun
İrlandaca ; iomlán
İspanyolca ; completo
İsveççce ; komplett
İtalyanca ; completo
İzlandaca ; heill
Katalanca ; complet
Polonyaca ; kompletny
Letonyaca ; pilnīgs
Litvanyaca ; pilnas
Macarca ; teljies
Malezyaca ; lengkap
Maltaca ; kompluta
Norveçce ; komplett
Portekizce ; completo
Romence ; complet
Slovakça ; kompletné
Slovence ; popolna
Vietnamca ; hoàn thành
Gerçi makamına rağmen bildiği tek dil Türkçe ama o dilden de anlamıyo
Lann gece gece kahkaha attım :D
Tamam diyorum
Cevap
31Cevap
Gerçekten tamam diyorum. Oy vermedim değil ama artik yeter. Devam diyenler yol hastane saglik diye diye zırvalıyor. ortalikta soruyorum ne ile yaptı cevap yok elimizde olan bir fabrika göster diyorum yok diyor ulan andaval eminenin altinlariylami yaptı bu işleri satti savdı yaptı yeter artık faşizm mi geliyor komunizm mi geliyor zerre umurumda degil bu zamandan daha kotu zamanlar yasayamayız 15 gün evde yoktum 110 lira su faturası 1250 lira elektrik faturası gelmiş hamam mı işletiyorum napiyorum ben lanet olsun hepsine

Alanı ekonomi olan bir cumhurbaşkanımız var, daha ne olsun :D
Ekonomiyi nasıl düzeltecek çok merak ediyorum..
Tabi ki "Tamam"..
İşin ilginci şu an gitse bile, devralacak kimse, çok büyük bir enkazı devralmış olacak..
Yer üstündekileri sata sata bitirdi, şu an da toprak satıyor, yer altı kaynaklarını satıyor..
Ben daha ne deyim..
ben yıllardır tamam diyorum ama esas o kesimin bir seyleri fark edip tamam demesi gerek de nerde onlardaki o zeka farkındalık
Sadece iktidardan inmesi asla yetmez... "GERÇEK BAĞIMSIZ" mahkemelerde vermesi gereken hesapları vermeli.
Bence tamam artık yeter oynadık oldu bitti üzüldük güldük eğlendik her şey tadında güzel artık TAMAM
Değişim herkes için iyidir.
Daha modern bir kafaya, daha eğitimli ve yeterli, daha genç ve dinamik insanlara ihtiyacımız var. Cumhuriyetle, Atalarla derdi olup bizi geçmişle uğraşmak zorunda bırakıp geleceği kaçıranlara hiç ihtiyacımız yok.
En güzel yorum abla
Çok daha öncesinde tamam olmalıydı zararın neresinden dönülse kardır bile diyemiyoruz zararımız o kadar büyükkü ülke olarak bunların geldiği güne lanet olsun...
Durmak yok.. yola devammmm.. Diyenler nerde 😮💨 TAMAM…..
TAMAM artık söz ben ona demlik demlik çay demleyecem yeterki versin o güzel istifasını ve terketsin bu diyarı
Aziz nesin cidden çok haklı, adama padisah yetkilerini verip böyle olacağını öngöremeyen halk, hakediyor bu sekilde muamele gormeyi
Silivri soğukturr smlslsl herkesin ne dediği belli
Sen her yerdesin ya😂
Tabee😂😎
Devam babasinı seveyim.. oy vermeden önce düşünecektiniz... her koyunun surundugunu gormeden gitmek yok reis
belediye seçimlerinde halkın İstanbul seçimlerine hile diyip seçimleri tekrarlatan hükümet mi halka kulak asacak hiç samimi bile değil :)
devam diyen bi psikolağa gitsin
Yedirmeyiz...
Cumhur başkanı tweetrde secilmiyor. Sandıkta seçiliyor
Devam etsin. Ekonomik faciadan kaçmasın. Sorumlusu onlar.
Tamam diyorum. Madem kendileri demiş, istemezlerse bırakırız diye. İstemiyoruz.
Tastamam diyorum hatta.
Her zaman değişim iyidir...
tamam demek kolayda kim gelecek ve daha mı iyi olucak
İstifa da bir hizmettir.
tamam diyorum istifa etsin
Bunun Allah'ı var mı Allah'ı?
son 5 senedir tamam..
Çoktan tamam artık yeter
Ben tam gaz devammm diyorum çünkü diğerlerinin hiç bir vizyonu yokkkk
Tabiki de “TAMAM”.
Gitsinler artık...
:))) amin
Vakti geldi artık
Tamam tamam tamammm
Tamam da haydi düşünelim yerine kimi koycaz?
Hayirdir. Siyaset yapmayi seviyor olmalisin.
Tamam
Tamam
Bi.. gitsin artık
Bu kadar yeter.
Artik tamam yeter.
doğru başlık yerinde bir konu
kan değişikliği şart
Bileti kesilecek.
Gitsin a q yeter
Tamam
Mansur yavaş destekliyorum
Devam diyorum ben de