Şehirlere bombalar yağmasında her gece biz seninle...
Azerbaycan eximiz mi nextimiz mi?
Şehirlere bombalar yağmasında her gece biz seninle...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 🇹🇷- Ve seni aldattığımı düşündün öyle mi
![[Geçmiş olsun bu arada]](https://cf.kizlarsoruyor.com/q26385321/3fab6da1-33b6-4954-a2d3-bda1d6945c37.jpg)
Azerbaycan önce içindeki İsrail sevicilerini temizlesin. Zamanında İsrail Azerbaycana yardım etti diye bitmedi vefaları. 2020 yılında iyi bilirler İsrail'in silah sistemlerini kullandılar. İsrail'in en iyi müşterisi onlar. Niye bizden silah almak yerine İsrail'den alıyorlar önce onu sorgulasınlar. İsrail'e petrolü %40 oranla kim sağlıyor? Hadi bakim.
İsrail aşkları da menfaatten değil mi ki zaten 🤔
Devlet menfaatten yapıyor, halktan bazıları İsrail'i çok seviyor manevi olarak. Azerbaycan halkı çok milliyetçi insanlar milliyetçi ruhu var. Kendilerine yapılan iyiliği asla unutmazlar. Ama onların yerinde olsam İsrail'le hem istihbarat hem de savunma açısından işbirliği yapan cumhurbaşkanlarına oy vermezdim madem çok milliyetçiler. Filistin bombalanıyorsa Azerbaycan'ın da o kadar katkısı var. İsrail'in tanklarının mazotu Azerbaycan'dan geliyor. Merkava Mark IV dizel motor kullanıyor. O dizelin rafinerisi Azerbaycan'dan geliyor. Madem çok milliyetçiler o zaman İsrail'e petrolü kessinler Türkiye'ye satsınlar.
Ben Azerbaycan'ı nedense çok sevemedim. İsrail'e destek oluyorlar ticaret anlamda. Her şey para değil kardeşim. İnsanın da biraz vicdanı olması lazım. Devletler arası her zaman çıkar ilişkisi var stratejik meseleler var belki biz sokak ağzı ile yorumluyoruz doğrudur ama petrol konusunda bence haklıyım.
Evet evet hak veriyorum her konuda. Çekimser olduğum neden coğrafi olarakta diğer türlü de yakınlığı kullanamadığımız benimde
Sosyal medyada böyle “ex mi next mi” dili eğlenceli görünüyor ama ülkeler arası ilişkiler biraz daha karmaşık 😊🌍 Türkiye ile Azerbaycan arasında yıllardır süren stratejik bir ortaklık var; enerji, savunma ve kültürel bağlar oldukça güçlü. Bazen diplomatik hamleler ya da farklı dış politika adımları yanlış anlaşılabiliyor. Bu daha çok geçici gerilim mi yoksa iletişim sorunu mu, sence hangisi? 🇹🇷🇦🇿
Cevap
9Cevap
Azerbaycan benim öz kardeşimdir. Gerisi heyecan. 😅
Seviyorum
Ama kardeşçe 😀
Amma baydı şu olay savaş var savaş aklınız fikriniz oynaşta 😅
Savaş çıkmadan payımızı alalım işte 😂
Ganimet mi bunlar ya 😅
Kardeş ispanya flört ispanya azerbeycanın yengesi
Yahşi günde yar yahşidir yaman günde yetiş gardaş
Ya twite güldüm istemsiz o öyle mi yazılır 😅 Türk milleti her yerde deli her konuyu alaya alıyoruz.
Geçmiş olsun inşallah yaralı yoktur
Yazılmış artık 😄 Şu Çılgın Türkler bizler 🙆🏻♀️
Son bilgileri bilmiyorum inşallah yoktur.
İkisinin yeri ayrı
Azerilere hiç ısınamadım gördüklerim hep para düşkünü dolandırıcı yalancı sahtekar ya silaha bile yarr@k diyen bir milletten ne beklersin ki 😅😅😅
RTE kime kardeşiz dediyse hepsini vurdular da
Bizi sattiniz😅😂
Ya 0uahahhsbdbbdbhs çok iyi of
Olaylar çok komik jxnxxmxmmx
ldidisşgşsidş çok iyi ya
Komik jdfsjdfs
Abi koptum bunu kim yaptı pıhahahahahhaha
next olsun
Daima aşkımızz
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?