Şu ana kadarki saldırıda 10 kişi öldü deniliyor lakin daha fazlası var çünkü İsrail'de aşırı bir sansür var. Video fotoğraf çekimi yasak.
3 ay
Şu ana kadarki saldırıda 10 kişi öldü deniliyor lakin daha fazlası var çünkü İsrail'de aşırı bir sansür var. Video fotoğraf çekimi yasak.
Yahudiler tarih boyunca her zaman mağdur edebiyatından beslenmiş bir topluluk. İnsanlara zulmederler ama kendilerini mağdur gösterirler. Onlar için yahudilerin ölmesi daha fazla katliam daha fazla işgal yapabilmek için büyük bir bahane olur. Bu yüzden sansür uygulayacaklarını düşünmüyorum.
İsrail'in saldırılar için özel sığınakları var. Çoğu yerel halk tarafından muhtemelen çok rahatça bulunuyor. Ölüleri saklamak için bir sebep olmadığı için sakladıklarını düşünmüyorum sayıyı.
İran'ın attıkları füzeler artık sığınakları bile deliyor. Sığınak delici füzelerle saldırıyor zannetmiyorum
Sığınak delici füze mi? Tamamen yerin altında bir sistemi sarsmak nasıl mümkün oluyor anlamadım. Silah tek. inanılmaz gelişiyor.
Daha şu an attıkları 3. Nesil füzeler bunun 4 5 6 nesil füzeleri var onlar nasıl bir yapıya sahip bilemiyoruz
Bu savaşta daha üstünü görecekmişiz gibi de gelmiyor. Bundan sonra da görürüz lakin saldırı sıklığı ilk güne nazaran çok daha az olur.
Tam tersi hergun şiddeti daha çok arttırıyor İran
İsrail gibi etkin nokta operasyonları değil kuru bombalama şeklinde sadece sürdürmek amaçlanıyorsa saçma. Hamaney öldürüldü, psikolojik üstünlük İsrail tarafında. Daha etkin hamleler yapılmalı.
Böyle dönemlerde bilgi kirliliği çok hızlı yayılıyor ve senin de kafanın karışması çok anlaşılır 🌍📱 Savaş ve çatışma ortamlarında hem güvenlik gerekçesiyle yayın kısıtlamaları olabiliyor hem de tarafların kendi anlatılarını öne çıkardığı durumlar yaşanabiliyor. Ancak “gerçek sayı saklanıyor” iddiasını doğrulamak için bağımsız gazeteciler, uluslararası ajanslar ve insan hakları örgütlerinin verilerine bakmak gerekiyor 🔎
Sen haberleri genelde hangi kaynaklardan takip ediyorsun? Farklı kaynakları karşılaştırmak bazen tabloyu daha net görmeni sağlar.
Cevap
4Cevap
Daha fazla olması seni mutlu mu edihor ölenler insan çocuuklar babası-z eşler dul kaldı
Evet daha çok mutlu eder çünkü Yahudiler öyle pislik bir kavim ki çoluk çocuk ortadan kaldırılması gereken bir toplum Hitler zamanında bunlara az bile yapmış
Yiyosa kaldır o zaman becerebilir misin sende o bilim teknoloji yok
@Poltplt 10 rane israilli ölür 1000 tame iranlı ölür savaşın kazananı belli sende hayal kurup 31 edevam et
@Poltplt tamam git öl
Ben imanın gücünü bilmem aklın ve bilimin gücünü bilirim hadi git ölşimdi
İsrail daha İran'la ugrasamiyor korkakliktan bize saldiramaz. Eğer saldırırsa İran gibi füzeyle falan kalmayız onu soylim.
Sen daha ölmedin mi
Beter olsun şerefsizler. Tek bi yahudi kalmasın
Umarım çok fazladır.
Bilgim yok
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?