Benim bildiklerim bunlar.. daha güçsüz hali ile bile 1400 kişiyi öldüren bir örgüt israil kadar güçlü olsa soykırım da uygulardi tıpkı israil gibi. İsraili aklamiyorum desteklesem de. Ama kimse de hamas hakkında güzelleme yapıp insan kandırmasın. Rehinelere iyi davranmislar hep güya.. dürüstlük de önemli şey
İsrail Filistin olayları saklanan şeyler var mı sizce?
Savaşın her türlüsüne karşı birisiyim ama festivali basıp sivilleri öldürdüler diyen sevinenler vardı bizim ülke de onların tek suçu sanırım müslüman olmamaları sanırım adamların eli armut toplamıyor şimdi karşılığını maalesef veriyor.
Şu an devir teknoloji devri bırakın bu ayakları her şey yayınlanıyor nedense İsrail'in öldü dediği çocuklar ortada yok ama milyonlarca Filistinli cocugun olumlerini canlı canlı izliyoruz 100 yıl önce olsa evet inanmazdik batı medyası bubun üzerini kapatirdi bir guzel ama artık görüyoruz duyuyoruz gözümuze ve duyduklarimiza inanmayalim mi cocuk oldurulmesine her türlü karsiiyim ama bu durum İsrail'i paklayamaz !
Ayrıca oldurulen kişileri ben de gördüm. Filistinlileri de israillileri de gördüm. Ölen kişi miktarı 1400 diye az diyecek değiliz. Hepsi de asker değildi ölenlerin. Sidik yarışı gibi ama Filistinlilerin ölü sayısı daha fazla diyemicem. Ama evet İsraili destekleyip sevsem de israil de masum değil k#til. Ha sen neden destekliyorsun dersen hamasi destekleyenlerle aynı nedenlerden dolayı. Ben de yahudileri seviyorum. Onlar da araplari seviyor din kardeşim diyerek.
@Kirginimcokk0 mantığım merhametin önüne geçiyor. Ar#p ırkını genel olarak sevmiyorum. Davranışları mantiklari, kadınlara olan bakışları, vahs#tleri de var Müslüman olmayanlara karşı. Kaç tane arap ülkesi var doğru dürüst bir tane yahudi ülkesi yok. 4000 yıl önceleri orası yahudilerinmis. Anavatanlari orasıydi. İsrail topraklarını büyütmeli diye düşünüyorum sonucta tarihte toprak buyutmeler hep oldu. Şimdi neden olmasın. Siviller maalesef olur savaş bu. Savaş hep olmuştur yani şimdi de olacak geçmişte de oldu
@Kirginimcokk0 azerbaycan da onları destekliyor. Her bakımından acimasiz düşünmüyoruz. Şahsen sadist değilim. Yoksula, engelliye, dili olmayan hayvanlara, doğaya hep üzülürüm. Dilenciye bile para veririm varsin param gitsin ama o mutlu olsun diye. İçimde insan sevgisi gerçekten var ama sadece bu ar#plar konusunda ırkçılığım var ve bunu düzeltmek de istemiyorum..
Oradaki tüm bebeklerin anne babaları terörist maalesef. Bir halk yeraltına tüneller kazılmasına ve masum insanlara saldırılmasına kaçırılmasına müsaade ediyorsa yok edilmeye mahkumdur. Bir teröristin çocuğuna neden acıyalım ki?
Yaw abla siz ciddi ciddi Mehdi gelecek bunları kurtaracak mı zannediyorsunuz? Tek bir tane filistinli kalmayacak maalesef sizin inancınız sahte ve bu mehdi bahsi tamamen hikayedir.
Filistinli çocuklar ve kadınların canı can da israilli çocuklar ve kadınların canı patlıcan mı? Filistine zerre acımıyorum. Hamasın israile saldırdığını öğrenen tüm filistin halkı kutlama yapıyordu. İnanmayanlara video gönderebilirim. Filistinliler haritadan silinmeye mahkumdurlar. Dinlerinin ne olduğu zaten umrumda değil. Benim inancıma göre yaratıcı kitap falan yazdırmamıştır zaten.
Arzı mevud yalan. Islamin çoğunlukta olduğu ülkeleri de tedirgin etmek için söylenen bir şey. İsrail toprağını genişletmek istese bile yapamaz. En fazla Filistini alabilir. Bize dokunmaz. Ona bakılırsa her ülkenin bizim topraklarimizda gözü var ama anca uzaktan bakarlar :)
ben müslüman Türküm. Bu memleketin sahibiyim. Bil beni. İspanyadan kovuldunuz Türkler insanlık yaptı sizi ülkesine aldı amam bize de ihanet ettimiz. Buradan da Kovulacaksınız.
Bu memleketin ben de sahibiyim. Tc vatandasiyim burada doğup büyüdüm. Türküm. Her Türk Müslüman değilm Müslüman değiliz diye bu ülkenin sahibi olmaktan çıkmıyoruz 5 parmağın 5 i bir değildir
Tabiki bir Türk, labetli vebek katili haydut yahudilere insanlık adına düşman olur. Sadece Türkler değil, 8 milyar insan hayvandan daha aşağılık yahudilere düşman.