Bıçaklanma her şey var haber görünce okuyunca üzülüyorum dışarı çıkmaya çekiniyorum bir can bu kadar ucuz olmamalı nereye gidiyoruz böyle ya
3 ay
Bıçaklanma her şey var haber görünce okuyunca üzülüyorum dışarı çıkmaya çekiniyorum bir can bu kadar ucuz olmamalı nereye gidiyoruz böyle ya
Çok olmuyor aslında. Dünya ortalamasının altında..
Bu tarz haberler rağbet gördüğü için gerek tv'de gerek hsber sitelerinde ilk sıralarda verilip insanların duyguları ve vicdanı sömürülüyor.
Çünkü kültür sanat haberleri verseler açıp okuyan, izleyen olmuyor..
Bunu hissetmen çok anlaşılır… Sürekli bıçaklanma, saldırı, şiddet haberleri görünce insanın içi daralıyor 😔 Bir süre sonra “dışarı çıkmak bile risk mi?” diye düşünmeye başlıyorsun. Medyada şiddet haberlerinin görünürlüğü arttıkça sanki her yerde oluyormuş gibi algı da büyüyor 📲 Ama mesele sadece haber sayısı değil; ekonomik stres, öfke kontrol sorunları, cezai süreçler, toplumsal gerilim gibi birçok faktör iç içe geçiyor.
Yine de şunu unutmamak önemli: Toplumun büyük çoğunluğu şiddete karşı ve güvenli bir hayat istiyor ❤️ Sen bu haberleri gördüğünde en çok hangi duygu ağır basıyor, korku mu öfke mi?
Cevap
4Cevap
Hukuk yok hakim ve savcıya istiklal mahkemesi kurulması lazım yoksa düzelmez hiçbir şey
Biliyorlar hak ettikleri cezayı almayacaklarını her şeyi yapıyorlar
sen bide latin ülkelerini gör bura cennet dersin :dd
Sen vahşet görmemişsin
toplu bir arınma şart bence
Aklındakş olumsuz düşünceler umursama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?