birincisi p*rno patlaması yüzünden... ikincisi bu mantığı küçüklükten evlatlarına aşılayanlar yüzünden. milletimiz aç doğuyor hem kadın hem erkek olarak. yetiştirilen ortamda sürekli sıkılıyor soruşturuluyor.. evlensede bekarda olsa sanki cinsellik çok büyük bir marifetmiş hissine sahip olunduğu için iş abazalığa kadar varıyor.. evlendiğinin ertesi gün başkalarıyla olanlar.. karısı doğum yaparken dışarda başka kadınlarla olanlar, çocukları baldızına bırakıp başka adama gidenler... cinsellik konusunda yeterli bilgi olsa bu bir tabu değilde insan oğlunun üremesi için bir ihtiyacç, evli çiftlerin ya da birbirlerini seven insanların hislerini paylaşma biçimi olduğu öğretilse böyle olmazdı...
218 Yorumla- +1 yıl
çok anlamlı bir açıklama teşekkürler kardeşim
- +1 yıl
hangi şehir kardeşim
- +1 yıl
kötü yermiş ya konyayı hiç sevmiyorum halkı yobaz ve cahillerle dolu bende ankaradayım da üniversite bitsin izmire taşıncam ordan biraz takıldıktan sonra ingiltereye almanyaya hollandaya felan geçmeyi düşünüyorum...
- +1 yıl
konya cidden çok pis... tamam hepimiz çekici bir bayan görürsek bakarız iç geçiririz filan ok ama ileri düzey sapıklık var burda... yani genç güzel filan olman lazım değil... tombul kısa boylu yaşlı olsan bile millet tecavüze hazır resmen... artı suriyeli nüfusu o kadar fazlalaştıki burada ganalılar suriyeliler afrikalılar somalililer filan derken millet sokakta gezemiyor sabah akşam görüyoruz düz yolda gündüz vakti milleti avuçluyorlar... kalanm yerel halkta zaten sabahtan akşama kadar namaz ama elde telefon karıya kıza mesaj önlerinde facebook evde karıları.. hadi içelim desen günah karı var gel deen namazı bırakacak olanlar var ama...
- +1 yıl
yuh oha
- +1 yıl
ben senin yerinde olsam dayanamam kardeş bir an önce taşınmalısın oradan o one öyle yav
- +1 yıl
oha filan değil valla.. patronumdan tut arkadaşlarıma varana kadar... konya bitik memleket sokakta türkçe konuşan kalmadıki... kadına kadın gözüyle bakan yok adam diyorki böyle et olacak gadında bıngıl mıngıl... e abi kadının bir bacağı kadar yoksun diyorum olsun gadın böyle olacağğk diyor.. e yaşlı bide bu diyorum asıl bunlar gıymet bilir diyor.. e boyuda kısa diyorum bodur davuk her daim biliçtir diyor... at bir 100 lükte akşam içcem canım sıkkın diyorum günah olm içilirmi diyor...
- +1 yıl
kendileri yaşı teyzelere kadınlara bakarken müslüman oluyor içki içince günah hadi bir sik.. odan
- +1 yıl
valla ben olsam dayanamam sinirden birini döverim iyi dayanıyorsun kardeşim helal olsun.
- +1 yıl
:D garip...
- +1 yıl
ben avrupa ya da amerikaya gitmeyi planlıyorum üniversitemin bitmesini beklıyorum tavsiyem ingiltereye gitmeyin ekonomisi zormuş
- +1 yıl
ben sürekli rusya tarafına gidiyorum yılda 2 kez filan.. dışardan bitik dursalarda bizden kat kat iyi durumdalar hem maddi hem cinsel yönden.. bizim tr de sanılanın aksine millet işinde gücünde birbirine sarkan yok tecavüz yok para az ama masraf çok çok daha az teşvik yığınla.. 2 3 yılda ev alınıyor rahatlıkla...
- +1 yıl
hm para biriktirip rusyadan ev al kardei bence
En İyi Cevaplar
+1 yılneden mi ufak bir açıklama yapayım o halde.
türkiye batılılaşma yönünde ilerleyen bir ülke.
abaza diye tabir ettiğin kişilerin tek arzusu cinsellik. ülkemize cinsellik sene olarak atıyorum 1990'dan sonra bir hayli rahat bir şekilde yapılmaya başladı. avrupa da ise bu tarih bir hayli öncesine kadar çekilebilir. sonradan görme bir ülke olduğumuz için şu an cinselliğe doymamış bir ton erkek var. durum kötü kötü ama yapılabilecek bir şey yok. onların gözü doyana kadar bu , bu şekilde devam eder.05 Yorumla- +1 yıl
haklısın ama müslümanlığında etkisi var... medeni bir ülke olsaydık o zaman kimsede böyle bir istek kalmazdı
- +1 yıl
müslümanlığı önceden yaşadığımız için cinsellik yoktu zaten. batılılaşmayı örnek aldığımız için bu şekilde bir sorun ortaya çıktı.
- +1 yıl
hayır işte müslümanlıkla batılılaşmay birbiriyle gitmiyor bizim ülkemiz eskiden şamanistti orta asyada yaşarken müslüman değildik yavuz sultan selim doğuya sefer yapmasaydı şu an biz avrupa gibi br ülke yapardık sen şimdikileri türk mü zannediyorsun asıl türkler öldü o ülkücüler felan yalan onlarda arap akımından gelen ülkücüler..
- +1 yıl
onlar olmasaydı bu olmasaydı şöyle böyle olurduk. bunlar geçti gitti. şu an neysek oyuz. boşverelim geçmişi gelecek önemli.
- +1 yıl
aynen kardes
Türk aile yapısına göre açık giyinilmediği için açık giyildiğinde aranıyor mantığı oluşuyor ve büyürken çocukları sen erkeksin diyerek payvonlara götürüyorlarmış doğudaki aileler çocuk kadını cinsel obje dışında düşünemiyor annesi dışında bu sebeplede her şey cinsellik sanılıyor ve aşk yok oluyor
17 Yorumla- +1 yıl
ayrıca müslümanlığında etkisi var
- +1 yıl
yani medeniyet diye birşey yok hoşgörü yok mesela avrupa ülkelerinde giyimde serbest karışmıyolar ama müslüman ülkelerde öyle giyinenlere karışıyolar ellerinde olmadıkları için de abaza olan erkekler çok bakmış oluyor
- +1 yıl
aynen teşekkür ederim :)
- +1 yıl
aynen :)
+1 yılKadını metalaştırıyorlar. Yalnızca kendi cinsel istekleri varmış gibi davranıyorlar. Çocukken erkek çocuklarına bu öğütleniyor çünkü birçok ailede. Nefislerine hakim olamıyorlar. Gözleri de, gönülleri de her zaman aç. Hep daha fazlasını istiyorlar. Kendilerini "sex tanrısı" gibi görüyorlar.
21 Yorumla- +1 yıl
:D cok haklısın abartıyolar aşkıda seks zannediyolar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ulkede sadeve yarim yamalak egitim veriliyor sosyal aktivite sifir kizlar ve erkekler konusnaya zorluk cekiyor kimse yok oyle bsy demesin! Ben mesela erkeklerin yaninda utandigim oluyor. Avrupa ilkelerinde oyle mi insanlar hosgorulu saygilı. Insanlarlar insan icine toplum icine cıkıyor bizim ise yptgmza bak tum gun evdeyiz. Turkiyede kultur yok herkes herkesin dedikodusuni yommya calisiyor biri sevgili olsa 70 kisiye dert oluyor yabancilarda ise sevgilim var dedignde oww tebrik ederim diyorlar boyle bir ortamda abazalik normaldir
10 Yorumla
+1 yılTürkiyede Amerikan rus kızları gibi giyinen kız var mı yok varda yok denecek kadar az. Amerikada erkekler yarı çıplak giyinen kızlara dönüp bakmıyo bile alışıklar zaten bu duruma ama türkiyede alışık olmadığı için erkekler bakıyolar haliyle mesela türk erkekleri amerikaya gitse yarı çıplak birine arkasını dönüp bakmaz neden çünkü önünde onun gibi yüzlercesi var kısaca yokluk diyelim
26 Yorumla- +1 yıl
aynen cok haklısın ama işte cahillik
- +1 yıl
Ordaki kızlar zaten bu konuda rahatlar avrupa ülkelerinde 17 yaşına gelmiş bir kız bakireyse onunla dalga geçiyolar yani yatmak için can atmıyolar sadece normal karşıyolar bu durumu onlara göre bu olması gereken bişey yalnız lafı şimdi yanlış anlama bana göre yanlış bişey evlenmeden biriyle birlikte olmak ama onlar için çok doğal
- +1 yıl
üniversitem bitsin avrupaya gitmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Bencede git türkiye yaşancak yer değil bu şekilde devam ederse
- +1 yıl
aynen
Cinsellik yaşayamadıklarındandır. Avrupa'da Batı'da abaza sayısı çok az. Çünkü onlar 12-13 yaşlarından itibaren, daha doğrusu ergenlik çağına girer girmez cinsellik yaşıyor ama burada öyle bir şansı yok insanların. Hiç lafı eveleyip gevelemeye gerek yok. Tek sebebi bu.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen...
Çünkü erkekler ve kadınların cinsel ihtiyaçlarını gidermeleri din ve katı toplum kuralları tarafından engelleniyor. Genç yaşlarda cinselliği bastırılmış bireyler ileride abaza diye tabir ettiğimiz tiplere dönüşüyor.
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın kardeşim
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Arz talep dengesizliğinden dolayı... Bir de cehaletin getirdiği kontrolsüz davranışlar bunu iyice su yüzüne çıkarıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
aynen kardeşim haklısın...
+1 yılabazalık konusuna sadece erkekler yonunden bakmamak lazım. bana gore ne kadar abaza erkek varsa bir o kadarda kadın var
07 Yorumla- +1 yıl
ama erkekler %80 se kızlar %40 gibi birşey
- +1 yıl
dogru haklısın belkide fakat soyle bir durum var. erkekler belli ediyor cok hemde buda sanırım kat kat abaza gosteriyor.
- +1 yıl
hm.
- +1 yıl
%80 e 40nasi. oluo anlamadim xd
- +1 yıl
:D abaza olan erkekler %80 olmayan erkekler %20 .. abaza olan kadınlar %40 olmayan kadınlar %60 :D
- +1 yıl
bu anlamda yazmıs arkadas galıba :D
- +1 yıl
aynen
Türkiyede neden abaza var çünkü kadın erkek ilişkilerini o kadar abartıyorlarki kadınlar sanki uzaydan geldi gibi bakıyorlar bir gün dayak yiycekler akıllanırlar
01 Yorumla- +1 yıl
aynen valla haklısın
+1 yılSeksi kendi istedikleri icin degil allah yasakladigi icin yapmiyorlarda ondan. Yasak her zaman cekicidir.
01 Yorumla- +1 yıl
yok onu demyorum hep bakıyolar ya hayvan gibi bakıyolar
+1 yılKızlara bekareti aşılayıp sonra sevişmek istedikleri için tek bir amaçları var
kadınlar ikiye ayrılsın sevişenler birde evlenmek isteyenler
sevişenlerle evlenmeden yapacaklar evleneceklerle evlencekler00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=cVoxn2Hvq5Q
Asıl sorun kızlar :)03 Yorumla- +1 yıl
bune yav :D yuh
- +1 yıl
yok bro saol :)
+1 yılBence her ulkede fazlasıyla abaza var ama turkiyedekiler kendini cok belli ediyor benim düşüncem bu
01 Yorumla- +1 yıl
aynen
+1 yılSuç sadeece Erkeklerde değil diye düşünüyoum bunu sebebinin büyük ölçütü kızlarda olabilir bence
01 Yorumla- +1 yıl
büyük ölçütü kızlada değilde kızlarıda etkisi var tabi ama erkeklerin etkisi daha çok
kadinlar fazla namuslu. erkekler de ne yapsin jaliyle abzalasiyor. yabanci ulkelereboyle degil tabi
01 Yorumla- +1 yıl
orası da öyle işte müslümanlıgın getirdği birşey buda
+1 yılÖn yargının çokluğu, özgürlüğün yokluğundan olsa gerek. ^^
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhe erkekler hep abaza kadınlar bütün mal varlığını ortaya serip sokaklarda dolaşsınlar hep erkekler abaza sapık olsun. bırak ya
02 Yorumla- +1 yıl
gevşek misin olum sen sanane istediklerini yaparlar giyerler işte medeniyet olmadığı için kızlar hiç alakası olmayanlara abaza diyor senin gibiler yüzünden
Cevap sahibi+1 yılyurt dışında mı yaşıyorsun. eğer öyleyse zaten dediklerin sana göre normal. kimse karışmıyorum olanı söylüyorum. isterse çıplak gezsinler ama sonra milleti abaza diye sınıflandırmasınlar herkesde nefs var
- Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılYokluk demek açlık demek
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın bro
gelişmekte olan müslüman ülkeyiz ondan
01 Yorumla- +1 yıl
:D bak bir hikaye anlatayım benim bir arkadaş var kendisi sünni müslüman diyo ben namaz kılıyorum oruc tutuyorum ramazan ayındaydık işte ankarada oturuyoruz kızılaya indik kızlar şortluydu hayvan gibi bakıyodu kızların yerine ben utandım ya valla arkadaslıgımı kestim simdi
Yuh be genellemeyin sanki az kaşar var:)
01 Yorumla- +1 yıl
al işte mantığa bak
Dünyanın en abaza ülkesi seçiliriz yakinda ^^
11 Yorumla- +1 yıl
aynen
+1 yılcinsel açlığın afrikasıdır türkiye :D
03 Yorumla- +1 yıl
çalma bari adamdan
- +1 yıl
:D benden önce davranmışlar kankis :D
- +1 yıl
...
Cinsel açlığın Afrikası'dır Türkiye
01 Yorumla- +1 yıl
:D...
gözleride gönülleri de aç
01 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum
sen avrupadaki abazaları görmemissin.
02 Yorumla- +1 yıl
o abaza dediklerin türkler kardeşim merak etme ben baya yer gezdim... amerika fransa rusya
isteyipte ulaşamazsan ne olur?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kadar baskı olursa
sonuç bu00 YorumlaBASKIYLA YETİŞTİRİLİRSEN...
00 Yorumla
+1 yılOkadarda Kötümsemeyin ya Türkiyeyi :)))
00 YorumlaVeren az o yüzden qanqa :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların açık giyimi onları teşvik ediyor.
01 Yorumla- +1 yıl
öyle birşey olsaydı neden en çok tecavüz haberleri bizim ülkede? amerikada böyle bir olay %20 oranında çıkar türkiyede %60 70
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel açlığın Afrikasıdır Türkiye :)) :Ddd
02 Yorumla- +1 yıl
ayıp ama ya 2. oldu bu
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama hep yokluktan oluyorlar bunlar :))
türkiyenin günahları kızlar :D
00 Yorumla
+1 yılBunun cevabini bulursan bana da şöyle:)))
00 Yorumla
+1 yılYokluk abisi
01 Yorumla- +1 yıl
:D.
+1 yılAclar doymuyorlar
04 Yorumla- +1 yıl
yemek gibi bakıyolar diyosun yani
- +1 yıl
Keske yemek Olsa yemek yigiyorsun doyuyorsun. Ama yemekler daha beter
- +1 yıl
:D aynn
- +1 yıl