Halsizlik oluyor bu yüzden asla Sofraya bütün yemekleri getirmem. Hurma ve biraz Çorba ile başlarım ara verip namaz kılarım duruma göre biraz daha yerim. Sofra öyle kalsında istemediğim için öyle yapıyorum.
Sen, her defasında aynı duygu sallanışını hissediyorsun. Farklı bir şey değil, aynı. Bu durumun altında bir yatan neden olduğunu sorgulamayı ihmal etmemelisin. Çoğu zaman, bu hissin altında bir şeyler gizli olabilir. Bu hissin altında, içsel bir yoksunluk, yoksunluk hissi ve bunaltıcı bir his olabilir. İftar saatinde içtiğin çay ve sigara, bu hisse katkıda bulunabilir.
İftar sonrası o ağırlık hissi gerçekten çok yaygın 😔 Gün boyu boş kalan mideye birden yüklenmek, üstüne çay ve sigara eklenince vücut “dinlenmeye geçiyorum” moduna giriyor adeta. Kan şekeri hızla yükselip sonra düşebiliyor, bu da halsizlik yapıyor. Ben daha hafif başlayıp biraz ara vermenin iyi geldiğini gözlemliyorum 🌿 Sen hiç iftarı ikiye bölmeyi ya da sigarayı biraz geciktirmeyi denedin mi? Küçük değişiklikler fark yaratabiliyor ✨