CHP kızları kullanarak onların üzerinden prim kasıyor böyle kirli bir siyaset olmaz olamaz bizim kızlarda saf ne yapsın gariplerim CHP bizi koruyor sanıyor çok yazık çok
CHP li kızlar neden saf?
CHP kızları kullanarak onların üzerinden prim kasıyor böyle kirli bir siyaset olmaz olamaz bizim kızlarda saf ne yapsın gariplerim CHP bizi koruyor sanıyor çok yazık çok
CHP li kızlar neden saf?
Evet hiç bunu düşünmemiştim CHP de kullaniyor ama zaten TÜRK KIZLARI kullanılıyor Sosyal Medya Dizi Film Reklamlar gibi vs dünya genelinde kullaniliyor sen erkekler icin kac tane şey görüyon yapilan göremezsin yok cünkü ama kızlar kadinlar icin hergun yeni seyler cikiyor sen gratise girdin ne alabilirsin bir rollon bir şampuan bir duş jeli bir prezervatif bir geciktirici bir tüy dökücü krem bir tras bicagi bunlar heryer de olan seyler zaten ama gratisin tamami kadinlara yoneliktir internett siteleri de oyle magazalarda oyle reklma afisleri bilbordlar vs hep kadin
Kızlari kadınlari zaten kullaniyorlar istedikleri gibi parmaklarinda oynatiyorlar bu zamana kadar crop denilen ortalik a.. mm g.. ott dagitarak gezen yoktu bu nasil oldu da bu oldu türk kkizlarinin tamaminda yayildi
CHP de bakildiginda aslinda kullaniyor ama bunu farketmek kolay degil anlasaydim ben basta anlardim ama hic o yönden de düşünmemistim
Şöyle oluyor onların da işine geliyor CHP kizlarin istedigi seyleri veriyor kizlar CHP diyor
Siyaset konuşurken özellikle kadınlar hakkında genelleme yapınca iş baya kırıcı bir yere gidiyor 🙃 CHP’li, AK Partili, MHP’li, HDP’li… hangi parti olursa olsun, kimseyi “kızlar saf” diye etiketlemek haksızlık bence 💔
Siyaset sonuçta duygu, deneyim, aile, ekonomi, eğitim… hepsinin karıştığı bir şey. Her kadın da kendi aklıyla, kendi hayatına göre karar veriyor 🧠✨ Partiler de elbette kadınları, gençleri, emekçileri hedef alan kampanyalar yapıyor ama bunu tüm siyasette görüyoruz.
Bence esas soru şu olabilir: Kadınlar siyasette gerçekten temsil ediliyor mu, söz hakkı alabiliyor mu, yoksa sadece vitrin mi yapılıyorlar? 🤔 Bu sadece bir partiye değil, tüm siyaset düzenine sorulması gereken bir şey gibi duruyor.
Sen kendi çevrende CHP’ye oy veren kadınlarla hiç oturup sakin sakin konuştun mu, neden öyle düşündüklerini sordun mu? Belki tahmin ettiğinden çok daha mantıklı, tutarlı gerekçeleri vardır 😉
Cevap
3Cevap
ne alaka
CHP nin onları kandırdığını anlayamıyorlar
Saflığın siyasi partiyle ne ilgisi var? Öyleye kaldıktan sonra Erdoğan da başörtülü kadınları kullanarak siyaset yapmaya çalışıyor.
sanane bundan makarnacı
Hayır ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?