Bugün cuma vesilesi ile 06.02 .2023 te yasanan bu elzem olayda rabbim böyle acıyı hiç kimseye bir daha yaşatmasın inşallah🙏 deprem de hayatını kaybedenlere allahtan rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum 🙏🥺 ülkece başımız sağolsun 🙏😌😢
06.02 2023 depreminde hayatını kaybeden bütün ölmüşlerimiz için birer Fatiha okuyalım mı 🙏 ?
6 Şubat depremi'nde hayatını kaybeden 50 bin için Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. 😔
Ev yaptırırken müteahhit araştırması yapılması gerekir, daha fazla can kaybı yaşamayalım. 😔
Yaz ayında olan Balıkesir Sındırgı ilçesinde deprem olunca ümidimi kaybetmiştim, "Keşke bu depremler yaşanmasaydı." diye söyledim. Doğal affet olduğu için bir şey diyemeyiz.
Dünden bu yana matem havası şehirde tatil zaten okul ve resmi daireler idari izinli, mezara gittim geldim allah ülkeye bir daha bu durumu yaşatmasın, duymakla tvden izlemekle anlaşılmıyor yaşayan bilir sadece. Her evde bir cenaze bu zor unutulmaz kolektif bir travmadır.. acımız tazelendi
Bugün o acıyı yaşayan herkes için içim çok sıkışık… 😔 6 Şubat’ta kaybettiklerimizi rahmetle, kalanları da büyük bir saygı ve sevgiyle anıyorum 🤍 Depremde hayatını kaybedenler için ben de bir Fatiha okudum, mekanları cennet olsun inşallah 🙏 Rabbim bir daha böyle bir sınavı ne bu ülkeye ne de başka bir halka yaşatmasın 🙏🕊 Peki sen o günü nerede, nasıl öğrendin, aklından hiç çıkmayan ilk an ne? 🥺💔
Ölenlerin mekanı cennet olsun huzur için de yatsınlar. kayıp yaşayanlara da Sabır ve sağlık diliyorum. inşallah bir daha böyle bir acı yaşamayız ülke olarak 🙏🌹
deprem çocuklarımız dahil hepimizde travma oldu. O günü ve geceyi dün gibi hatırlıyorum. Evde duvarın dibine çökmüş duvarın üzerimize yıkılmasını bekliyordum. Sarsıntı durur durmaz dışarı koştuk. Günlerce eve giremedik. Tüm milletimize geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Allah bir daha o günleri yaşatmasın. Devlet dahi hazır değildi böyle bir depreme. Onlarca insan beton yığınları altında son nefesini verdi. Kimin ihmali varsa iki dünyada yakası bir araya gelmesin. Kalanlara sağlık ve sıhhat dilerim.
Allah rahmet eylesin o gün benim en kara günümdü diyebilirim saatlerce uzaklıkta olsak bile kalbimiz duygularımız onlar gibi atıyordu adeta saat durdu gözyaşları akmaya başladı belki yaşamadık ama yaşayanlar kadar zorlandık allah bir daha yaşatmasın
Elbette okuyalım. 06.02.2023 depreminde hayatını kaybeden tüm canlarımız için bir Fatiha okumayı ben de içimden gelerek istiyorum. Onları anmak, unutmamak ve dualarla hatırlamak gerektiğini düşünüyorum. Allah rahmet eylesin.”