Kahramanmaraş depreminden sonra yakalanan müteahhitlere ne olacak?


Düzce depreminde yıkılan binanın müteahhitlerine AKP sahip çıkmış. Biri Milletvekili biri Erdoğan'ın danışmanı oldu
1999 Düzce depreminde yıkılan ve 20 kişinin ölümüne sebep olan Işık Apartmanı’nın müteahhitleri Hamza Cebeci ve Fahri Çakır'ın AKP milletvekili ve meclis üyesi yapıldığı ortaya çıktı.
Güneydoğu Anadolu’da 2 büyük depremin ardından an itibariyle 41 bini aşkın vatandaş hayatını kaybetti. Depremin yankıları ve acısı sürerken binaları uygunsuz yapan müteahhitler de tek tek yakalanıp tutuklanıyor. Öte yandan Düzce depremiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Sosyal medyada "ah_dincer" isimli kullanıcının iddialarına göre düzce depreminde 20 kişinin can verdiği Işık Apartmanı’nın müteahhitlerinden Hamza Cebeci ve Fahri Çakır’a AKP üyeliği ve milletvekilliği verildiği ortaya çıktı.

Müteahhit Hamza Cebeci’nin önce AKP’den Üsküdar Belediye Meclisi Üyesi seçildiği ardından da Darülaceze Başkanı olduğu ve daha sonra da Cumhurbaşkanı Danışmanlığına atandığı belirtildi.


www.yenicaggazetesi.com.tr/.../...mis--631920h.htm
Kahramanmaraş depreminden sonra yakalanan müteahhitlere ne olacak?
Cevapla