Saat 4:17 de önce ufak bir sarsıntıya saniyeler sonra kıyamete uyandık. Evin içinde o dört duvar üstümüze geliyordu büyük bir uğultu kopuyordu. Ha durdu ha duracak derken daha da şiddetli bir şekilde saklandık durdu. O 90 Saniye bize 90 dakika gibi geldi. Deprem durmak nedir bilmedi. Korkuyla panikle evin içinde donup kaldık. Sonra deprem durdu ama hiç bir şeyin farkında değildik. O psikoloji ile aşağı indik ama sandım ki tek deprem bize vurdu. Aşağı bir indik ki kıyamet kopuyor her her mahşer günü gibiydi.

Dışarısı buz gibi yağmur yağıyordu. Gidecek yer bulamadık. O büyük yoğun trafiğe rağmen iş yerimin önüne geldim tek sakin yer orasıydı. Arabanın içinde gün ağarmasını bekledik. Gün agarinca anladık ki 11 il onlarca il ve köyler yerle bir olmuş. O haberleri o görüntüleri görünce halimize şükrettik. Bizde yıkım olmadı sadece bir bina yıkıldı o binada 14 kişi vefat etti. Onlarca ağır hasarlı bina vardı. Tam bir ay boyunca evlere giremedik. Her dakika artçılar devam ediyor her dakika sallanıyorduk. Parklarda camilerde kaldık. Sonra köy evi vardı 10 gün sonra artçılar durunca köy evine yerleştik.

Bugün bile o psikolojiyi üstümüzden atamadık. O kıyamet aklımızdan çıkmıyor. Rabbim bir daha yaşatmasın.

Anlatacak çok şey var buna hiç bir kelime yetmez.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer