Bir ayda kardeşim bu hale nasıl geldi, mitçi olduğunu söylemesi neyin belirtisi olabilir?

• Kardeşim yıllardır medrese de talebe yatılı olarak okudu Cübbe şalvar sarık giyen dindar bir insandı
  • Son bir aydır kardeşim çok değişmişti Konuşurken sürekli vuracakmış gibi konuşuyordu geceleri medresede ki önemli kişilerin mezarına gidip geliyordu
  • Birgün hocalar bizi aradı kardeşiniz bize saldırıyor gelip götürün diye gittik almaya ama ambulansı aradık gelip götürdüler dedi Ailemede onun durumunun çok kötü olduğunu bize de bıçak çekiyordu diye doktora yalan söylemelerini istemişler
  • İki psikiyatri bölümünde yanında refakatçi olarak kaldım Kardeşim bana mitçi olduğunu hasta taklidi yaptığını ve burada kendisi gibi hasta rolü yapan mitçilerin de olduğunu söyledi ve benim de kendileri gibi mitçi olmamı istedi Bana namaz vakitlerinde namaz kıl hasta taklidi yap dindar gibi görün ajansın artık diyordu sakın ajan olduğunu söyleme ikimizi de öldürürler diyordu
  • Gece yatarken kapının önüne masaları koyup beni kapının önüne nöbet tutturuyordu Sabah kahvaltı da kahvaltıyı yemedi içinde zehir koymuşlar diye ama isimlerimizi biliyor namaz vakitlerini saat olmamasına rağmen takip edebiliyor
  • Doktorlar EKG için onay istiyorlar
  • Sizce bu bir ay içinde ne olmuş olabilir Neden bir insan son bir ay da bu kadar kötü olabilir Psikiyatri bölümünde yatan hiç bir hasta bu şekilde mit muhabbeti yapmıyordu Sizce cemaat de mi bir şey oldu?
Bir ayda kardeşim bu hale nasıl geldi, mitçi olduğunu söylemesi neyin belirtisi olabilir?