Kardeşi böyle olan var mı?

Şimdi söyleyeceğim şey için lütfen beni yargılamayın. Seneler önce sevdiğim daha doğrusu bağlandığım sevdiğimi sandığım bir çocukla bazı özel şeyler konuşmuştuk. Beni engellediği için bir iki fake hesap açmıştım. Ama konuştuklarımız abartılacak şeyler değildi. Zaten bir iki kere konuştuk. Onun da ergenlik dönemiydi tam. Çok önceydi yani bunlar. Neyse kardeşim geçen geldi dedi ki benim telefonumdan girmişsin face hesabına dedi. İğrenç iğrenç sırıttı falan. Ama anlamadım. Ve hatırlamıyordum bile çok uzun zaman önceydi. Sonra birkaç kere daha ısrarla söyleyip yine sırıtınca anladım. Ama onun numarasıyla kayıt olduğumu hatırlamıyordum. Sonra annemin yanında da ima yaptı aynısını. Ben de yeter diye bağırdım. Kaç sene önceki şey. Neyi ima ettiğini bilmiyorum tam ama kendine gel dedim. Sonra bir daha demedi. Belki de okudu mesajları. Nasıl okudu ne hadle ne hakla aklım almıyor. Kısa bir süre geçtikten sonra tuhaf davranmaya başladı. Her banyoya gireceği zaman odama geliyordu bornozla. Üstümde örtü varken odama geldiğinde örtüyü bir anda açıyordu falan. Örtü dediğim de üşüdüğüm için battaniye yorgan falan. Odama bir anda giriyordu. Bir şeyler yakalamaya çalışır gibi. Sabrettim. Bir şey demedim. Öyle şeyler izlemediğim için endişelenmiyordum. Rahatsız olduğum onun davranışıydı. Bir gece çok uykum varken yatağımda uzanıyordum çok dalmamıştım daha. Ama acayip uykum vardı. Kapı yavaşça açıldı. Çok karanlıktı. Gece geç saatler. Hafif gözlerimi aralayıp baktım ama farketmedi. Bekledim. Baya durdu bi kapıda. Sonra girdi içeri. Ben de noldu dedim. Biraz düşünüp bir eşyasını kaybettiğini sordu. Ben de görmedim ne alaka bu saatte dedim. Gitti sonra. Gerçekten ne kadar iğrendiğimi anlatamam. Anneme söylemem. Anlayacak biri değil. Oğlunu da çok sever. Beni sevmez. Yakında bir şekilde gitcem bu evden. Ama şu an gidemem. Odamın anahtarı yok. Yenisini alcam. Siz de yaşadınız mı böyle şeyler? Ne yapardınız bu durumda?
Güncellemeler
+1 yıl
Ergen değil. 20 yaşında. O mesajları gördükten sonra böyle davranmaya başladı. Daha önceden de bir kere iğrenç bir davranışı olmuştu.
Kardeşi böyle olan var mı?