Kızlar, erkekler, X de çok korkunç şeyler yazılıyor. Bebekleri öldürüp onları yiyen şeytani tarikatlardan tutun da, korkunç ritüellere kadar.. Epstein davasını takip ediyor musunuz? Dünyanın en güçlü isimlerinin adının geçtiği bu skandalda adaletin gerçekten yerini bulacağına inanıyor musunuz, yoksa 'güçlü olan her zaman yırtar' mı diyorsunuz. Epstein olayı benim insanlığa olan inancımı iyice bitirdi bu Epstein mevzusunda neden hala çoğu ismin üzeri kapalı tutuluyor? Sizce medya bizi başka gündemlerle oyalayıp asıl büyük balıkları saklıyor mu? Bu işin ucu nereye kadar gider, ne düşünüyorsunuz.
Epstein davası hakkında anlatılanlar sizce de korkunç değil mi?
6 Şubat depreminde insanlar 3 -4 gün boyunca yalnız bırakıldı. bizler isyan ettik ya nerede bizim askerimiz diye işte aslında askerlerimiz anında inip tüm desteği vermek istediler ama ve bu sürede TSK hiç bir şekilde askerlerimizi deprem bölgesine intikal ettirmedi ve asker İNEMEDİ bölgeye. iyi hatırlayın. bakın adana da 6. kolordu komutanlığı var ve burada 50 bin askerimiz var en az. 99 depremini bilenler çok iyi hatırlar askerlerimiz bölgeye ilk andan itibaren indi ve inanılmaz derecede fazlasıyla hem insanlarımızı hem de onların mallarını kurtardı. neyse ne demek istediğimi anlayan anlar.
Depremde kaybolan çocukların nerede olduğu hâlâ bilinmiyor. Buhar olup uçmaları mümkün olmadığına göre nerde olduklarının da bir açıklaması yok. Ceset yok
Medya dedikleriniz hükümetlerin elindedir. Yani medya insanlara hiç bir zaman bildiklerinden fazlasını vermez. Dünyanın ne kadar büyük bir bk çukuru olduğunu bizi yönetenlerin şeytan olduğunu falan zaten bilmemiz gerekiyor. Orada bu ayinleri yapanlar hala hollywood da milyon dolarlar kazanıyor, Amerikayı yönetiyor, bizim ünlülerimiz de var işin içinde bakalım hiç kaale değer bir şeyler yapmışlar mı? Onların da ismini duyarsanız şaşırmayın.
CNN, BBC, Fox fark etmez; bu kanalların sahipleri zaten o Epstein'ın uçağına binen ya da o çevrelerde fink atan tayfanın kankaları. O yüzden televizyonu açtığında "büyük balıkları" değil, sadece magazin kısmını görürsün. Gerçek isimleri sansürlerler, olayı "komplo teorisi" diye damgalayıp geçerler. Daha ne pislikler var bilmiyoruz
Aynen de öyle maalesef. Burada seri olarak kitle kontrol, toplum manipilasyonu ve doğru bildiğimiz yalanlar diye bir seri paylaştım 15 yazılıkta, insanların seviyesi belli. Yorum yapan begenen 5-6 kişiyi geçmiyor...
Tapınakçılar hep biliniyordu zaten. En az 1300 yıllık bilinen tarihleri var. Daha da öncesinde var olduğunu düşündüren kanıtlar da var. Kafasını kullanan insanlar zaten biliyor böyle bir dünyada yaşadığını. Kafanızı kullanırsanız siz de ulaşabilirsiniz birçok bilgiye.
Aşırı korkunç ve tam bir sapkınlık fazla para insanı çıldırtır akla gelmedik ve olmadık şeylerden haz almaya çalışan hastalık, sapkınlık ileri düzey akıl hastalığı gibi bir durum...
Bu tür haberler okudukça midene taş oturmuş gibi hissetmen çok normal 😔 Epstein dosyasında zaten kanıtlanmış kısım bile başlı başına korkunç; bir de üstüne abartılı, kanıtlanmamış ritüel hikâyeleri eklenince insanın zihni allak bullak oluyor.
Bence iki şeye dikkat etmek gerekiyor: Bir, ortada gerçekten devasa bir güç ağı ve yıllarca korunmuş bir istismar sistemi var; bunu hafife almak mümkün değil. İki, “bebek yiyen tarikatlar” gibi aşırı uç iddialar çoğu zaman kanıtlanmıyor ve gerçek mağdurların yaşadığı somut suçların önüne perde çekebiliyor.
Gizli tutulan isimler, kapalı duruşmalar, sızdırılan ama doğrulanmayan listeler… Bunların bir kısmı hukuk sürecinin doğası, bir kısmı da güç sahibi insanların kendini koruma çabası maalesef. “Güçlü olan her zaman yırtar” duygusunu çok iyi anlıyorum, özellikle de Türkiye’den bakınca 😕 Ama şunu da görüyoruz: Bazı ülkelerde yıllar sonra da olsa, ifşalar, gazeteciler, sivil toplum baskısı sayesinde önemli dosyalar tekrar açılabiliyor.
Medyanın bir bölümü gerçekten magazin ve gündem saptırma peşinde; ama aynı zamanda bu dosyanın peşini bırakmayan araştırmacı gazeteciler de var. Ben komplo teorilerinden çok, bu gazetecilerin ortaya çıkardığı belgelere, mahkeme kayıtlarına bakmayı tercih ediyorum.
İnsanlığa inancını kaybetmeni istemem. Bu vakalar karanlığın ne kadar derin olabileceğini gösteriyorsa, ortaya çıkaranlar da insanlığın iyi tarafını gösteriyor aslında ✊✨ Sen bu tür haberleri okurken kendini korumak için arada uzaklaşıyor musun, yoksa takılıp kalıyor musun?
Bu insan olmayan varlıklar aşırı güçlü, o kadar güçlü ki yasaların üstünde, söylenenlerin o adada yapılanların çok küçük bir kısmı olduğu gerçeğin ise akla hayale gelmeyecek kadar korkutucu olduğunu düşünüyorum çünkü hayatta her zıkkımı yaşayan ve sıkılmış bu yasalardan üstün elit kitlenin zevk almak için yapamayacağı hiçbir şey yok, gerçekten hiçbir şey
Maalesef haklısın. sadece güçlü değil, aynı zamanda çok da örgütlüler. Adamların elinde para var, medya var, yargı var, bir de üstüne o karanlık şantaj arşivleri var. "Dokunulmaz" olduklarını sanmalarının sebebi bu.
Dün gece sadece bu konudaki haberleri okudum. Okudukça öldüm öldüm duruldum. Ama bence haklısın. Büyük balığı saklıyorlar. Türkiye'de de uzantıları ve baglantilari var. En çokta İncirlik üssünü ne kadar kullandılar çok merak ediyorum.
Evet, bazı yorumlarda gördüm. Bir ara depremde kayıp olan bir çocuk yurt dışında çıkmıştı zaten. Türkçe konuştuğu iddia edilen çocukta doğru değil diye haber yapmışlar. Pedofili adasını düşündükçe kendi cocuklarimin yüzüne bakamıyorum.
Çok korkunç gerçekten. O çocukların korkudan neler hissettiğini anlamak mümkün değil. Biz bunları duyarken bile korkuyoruz. Bir de bu kötülüğü yaşayan çocukları düşününce kahroluyorum.
Korkunç kelimesi hafif bir tabir olacaktır maalesef. Söylenmesi ve yapılması gereken çok şey var da ne yapabiliyoruz ki. Yazıklar olsun ki bu yaratıklarla aynı havayı soluyoruz. Bence dünyanın yok olması gerekiyor.
Haklısın. Bu artık korkunçluğun ötesinde, safi bir karanlık, tam bir vicdan çürümesi. Masum bir çocuğun hayatını kendi güç oyunlarına meze yapmak, bunu da sistemli bir şekilde, devletlerin, istihbaratların gölgesinde yapmak... İnsanın ruhu daralıyor.
Şu haberleri gördüğümden duydugumdan beri üzerime bir agirlik çöktü... küçücük bedenlere yaptıklarına bak üstelik de bunu yapanlar bizi yöneten huzurumuzu sağlayan kişiler Amerika da bunlar yaşanıyorsa dünyanın her yerinde vardır
Doğru. Paranın aktığı muslukların başında bunlar var. Bankalar, dev teknoloji şirketleri, enerji lobileri... Hepsi birbiriyle akraba gibi. Senin benim ödediğim vergiden, içtiğin kahvenin fiyatına kadar her şeyi bu "elit" tayfa manipüle ediyor.
Bire tüm bunlara rağmen hala diyorlar islam kötü allah’ta boşu boşuna insanları yakıyor hayır allah herkese bir şans veriyor ama insanların yaptığı ortada ilahi adalet diyorum sadece
Bu adamlar kanunu yazan, yargıcı atayan, polisi fonlayan adamlar. Yani maçı hem oynuyorlar hem de hakemliğini yapıyorlar. Kendi kurdukları oyunda kendilerine kırmızı kart gösterecek halleri yok
Aynen öyle Bence bizim yapmamız gereken Önce kendimize iyi davranmak Vicdan sahibi olmak sonra çevremizdeki insanları iyi seçmek dost edinebilmek ve paylaştıkça çoğalacak şeyler yapabilmek.
Zaten o serefszler paralı güçlüler o yüzden korunuyor obamada var o listede sarı deli Trumpta var yardımcı Türk var arablardan var her milletten serefszler bir araya gelmişler maalesef ki korunurlar bu kadar kapsamlı bir örgüt ve o serefsz liderlerini laf olsun die hapise attılar bence ve içeride krallar gbi takılıyordur
Bu Epstein denen herif sadece bir sapık değildi. bu herif bir arşivciydi. Adasına, uçağına gelen o dev isimlerin hepsinin en kirli, en rezil anlarını kayda aldı. Şimdi sen o listedeki büyük balıklardan birini içeri atmaya kalkarsan, o adam "Ben yanarsam hepinizi yakarım" der. Yani hepsi birbirinin ipini tutuyor. Biri düşerse domino taşı gibi hepsi devrilecek. O yüzden "Koru beni, koruyayım seni" modundalar.
Aynen öyle okudukça böyle onlara bıçakla dehşet işkenceler yapasim gelio olsalar yanımda insanlıktan çıkar deli gbi işkence yapardım o insanların acilarini yaşatmak icin
Komplo teorileriyle olay harmanlandığı zaman olay g*te geliyor sonra artık tüm anlatınlara itibar kazanılmayacak onlarda teori denilecek bir şeyi araştırmadan etmeden yorum yapmayın böyle
Bilemiyorum belki de yaptılar. Bu kadar kötülüğü yapan bunu neden yapmasın. Çok karanlık şeyler dönüyor. Ama şu dediğinde haklı olabilirsin. Olayı öyle bir noktaya çekiyorlar ki; biri çıkıp "Bunlar çocukların kanını içip gençleşiyorlar, bebek yiyorlar" falan gibi uçuk kaçık, kanıtlanması imkansız şeyler söyleyince, Epstein’ın uçağına binip çocuk istismar eden adamın suçu "eh işte, en azından bebek yememiş" gibi bir yere evriliyor. Yani kötülüğün çıtasını o kadar saçma bir yere koyuyorlar ki, gerçek olan o devasa pislikler yanında "hafif" kalıyor.
Heh işte hatta şöylede oluyor bak kızın biri bunlar ateist diyordu adam Katolik hristiyan çıktı şimdi bunları okuyanlar ya bu adamlar için habire olmayan şeyleri sunup duruyorlar yani gerçek şeylerde yalan düşünülecek sonra olay kapanıp gidecek
Sen herkesi kendin gibi sanma. Bu ve buna benzer şeyleri normal kabul edebilen zihinlerle yaşıyoruz. Normal insanlara göre elbette canice. Sorunun detaylarını okursan daha iyi anlayacaksın.
Hakimim merak etmeyin, darkweb, cca, neonnature platformları bunlarla çalkalanıyor. Buna dikkat çeken Ellie , Mosia Gunner zaten. Bu dava içinde Türklerde var. Mailleşmelerine kadar sızdırıldı. Özlem Gürses YouTube kanalında detayları da mevcut. Önyargıda bulunup saçma ithamlarda bulunmayın. Hakettiklerini bulsunlar dedik neyini yanlış anlayacağım mevzunun?
Sırf bu konu hakkında haber görmemek için instagrama girmiyorum korkunç bir şry
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
4 ay
Magazin, cart, curt bu saçmalıklar için zamanımı vaktimi harcayamam. Depresyondayım böyle saçma olayları kafama takamam. Henüz kendime gelemedim zaten bir dur ya.
Aklını kullanan biri gerçeğin yüzde seksenini görür: Parayı takip eder, şantajı anlar, isimleri birleştirir. Ama kalan yüzde yirmilik o zifiri karanlık kısım var ya... Orayı akılla değil, ancak o pisliğin içine girmiş olanlar anlar. Bizim temiz aklımız o kadar çukura inmeye yetmiyor, devreler yanıyor.
Bu haber şu an çıkmadı hep vardı daha öncede ortalıktaydı siz görmediniz şimdi patladı sezgilerin güçlüyse kimin ne olduğunu anlarsın fastfood yiyenler düşünsün biz hiç tercih etmedik.
Olayın eski olması değil, bu kadar büyük bir şebekenin somut belgelerle kanıtlanmış olması mesele. Olayı zaten biliyorduk. Sezgiyle ancak tahmin yürütülür, biz ise gerçeklerin ve belgelerin peşindeyiz. Bilgiye sahip olmakla, 'ben demiştim' demek arasında büyük bir fark var. birinde kanıt, diğerinde sadece his. Fast food zekasını bilmem ama akıl her zaman belgenin yanında durur.
Her şey ortaya çıkmak için zamanını bekler yeterli bilgiye sahip bu konuyu bilenler zaten kanıt arayanlara kanıt da ortada işte birinin biliyorum demesi seni niye rahatsız ediyor.
Birinin biliyorum demesi beni rahatsız etmiyor. Biliyorum demen beni neden rahatsız etsin? sadece kanıtsız ve belgesiz konuşup 'sezgi' gibi soyut şeylerin arkasına sığınman bu kadar ciddi ve binlerce mağduru olan bir meseleyi basitleştiriyor. Gerçek bilgi, bir şeyi önceden hissetmek değil, o gerçeğin tüm çıplaklığıyla kanıtlanmış olmasıdır. Biz burada kişisel tahminleri değil, somut adaleti tartışıyoruz; yoksa mesele senin ne bildiğin değil, gerçeğin ne olduğu.
Kanıtlandı işte kanıt yokken de gerçekleri söylüyorduk farklı bir şey demedik bunları söyleyen çok kişi var bazıları kanıt dışında hiçbir şeye inanmadıkları için sonradan öğrenince anlıyor. Aynı şeyi konuşuyoruz kendi kendine tribe giriyorsunz