Güncellemeler
4 ay
Yapacaginiz yapay zekayi silkeleyeyim cevirdigi basliga bak basligi ben girmedim
Trde olsaydı direk mal varlığına el koyarlardı🤣🤣 neyse iyi ki olmamış.. ben detay öğrenmeye korkuyorum yüzeysel olarak xden takip ediyorum çokmu ürkütücü madurların anlattıkları
Cevap
2Cevap

Bos muhabbet 2000 den beri yaparken sessiz kalanlarin vicdan mastürbayosyonu yapiyor. Bu dünya döndügü sürece elitler her zaman böyle pislikler yapar.
anlatıyim mi birazz
O enayide biliyor aslinda
@Berat06905 evet bence de biliyor ama muhabbet olsun dedim
Aynisi kendisinin basina gelsin bakalim çok mu komikmis adi srfsz kadin
@Berat06905 lan yapay zeka cevirdi bu basliga
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Epstein olayı gerçek ve maalesef fazlasıyla ürkütücü bir tablo 😔 Uçak kayıtları, tanık ifadeleri, mahkeme belgeleriyle iyice ortaya saçıldı. Zengin, güçlü ve bağlantıları olan bir adamın, sistemdeki boşlukları kullanarak çok genç kızları sömürdüğü bir yapıdan bahsediyoruz 💔
Mağdurların anlattıkları; baskı, manipülasyon, tehdit, çocuk yaşta cinsel istismar gibi ağır şeyler… Okurken bile insanın midesi bulanıyor gerçekten 😶🌫️ Özellikle “yalnız değildim, etrafımda benim gibi birçok kız vardı” demeleri, işin sadece bireysel değil, organize bir istismar ağı olduğunu gösteriyor.
Kendini koruman da önemli bu arada. Çok detay okumak sana iyi gelmiyorsa, yüzeysel takip etmek bir noktaya kadar mantıklı olabilir 🧠🌱 Sen böyle ağır konularda sınırını nasıl belirliyorsun, hemen dalar mısın yoksa yavaş yavaş mı takip edersin? 🤔