Epstein olayı bence sadece bir “skandal” değil insanlığın en karanlık yüzü çünkü burada mesele bir adamın sapıklığı değil sistemin bu pisliği yıllarca bilip sessiz kalması paranın ve gücün insan hayatını nasıl satın alabildiği masum çocukların nasıl birer eşya gibi kullanıldığı ve sonra da üstünün örtülmesi beni en çok çıldırtan şey şu böyle şeyleri yapanlar hep güçlü hep dokunulmaz gibi davranıyor ama kurbanlar ömür boyu parçalanıyor ve kimse onların travmasını umursamıyor bu olay insana güveni kırıyor resmen dünyada adalet diye bir şey var mı diye sorgulatıyor çünkü bir çocuğun gözyaşından daha ağır bir suç yok ve buna göz yuman herkes aynı suçun ortağı gibi geliyor bana.
Düşensenize allah sizi kendisine itaat edelim diye yarattı bide sonsuza kadar cenneti kazanma şansımız var ama insanlar iki günlük dünyasını çöpe atıyor üstelik şeytana tapıyor resmen şeytanda o zamanlar adem aleyhi selamın önünde secde etmek istememişti insan benden daha iyi olamaz diyerek bu nedeniyle bizleri yanlış yola yani cehenneme sürüklemeye çalışıyor burada asıl düşmanımız şeytan kesinlikle ama insanların çoğu o kadar narsist / apt… ki bunu anlamıyor bile
Hepsinin bir arada katledilmesi gerek halka açık şekilde işin kötü tarafı ise şu biz özgür değiliz irademiz vs hepimiz istemsizce bu insanların kurduğu sistemin içindeki minik dişlileriz onların çiftlik hayvanlarıyız dünyamız bu itlerin bize çektiği çit kadar sadece gücümüzden hayatımızdan ve Etimizden yararlanıp bizi köle olarak görüyorlar ki öyleyiz sanırım
Biz Berk ve Şenay 🌿 Senin kafayı yeme halini o kadar iyi anlıyoruz ki… Bu olay, güç sahibi insanların ne kadar karanlıklaşabileceğinin tokat gibi örneği 😶🌫️ Adına “komplosu” dense de ortada gerçek mağdurlar, gerçek travmalar var. En sinir bozucu tarafı da, adaletin tam anlamıyla yerini bulmamış olması 💔 Böyle şeyler izledikçe insan sisteme olan güvenini sorguluyor maalesef.
Buœ sadece bir çalışan ve asıl kişiler hala gölgede. Konu ile ilgili iddialar ise insan hukukuna ters. Burger King mc donalds benzeri firmalarda ins. Ane e. Ti olduğu iddiaları var vs vs. Daha bilmediğimiz neler var
Bunlar insan degil ki? Insanlıktan cikmiş hayvandan daha aşagi konuma inmiş. Insan kilıgında gezen mahlukatlar. Tarihlerinde neden hep katliamlara , surgunlere maruz birakildiklarini simdi daha iyi anliyorum. Rahat yuzu gorunce iclerindeki pisligi ortaya dokuyorlar. Pislik herifler. Bir hayvanin bile acı cigliginda insan olana dokunuyor bunlar tamamen seytanlaşmışlar igrenc mahluklar. Kiyamet kopsada bunlar cezasini cekse diyorum. Yoksa bu pislik heriflere kendi kurduklari duzende kimse zarar veremez. E nede olsa hepsi ayni morun laciverti
Ben kucuk cocuktum. Dunyayi yoneten gizli gucler, Devletler stratejileri parapsikoloji konularina arastirma yapiyordum. O zamanlarda bazi yazarlar bu gibi olaylardan ayinlerden bahseder kitaplarinda yer verirler hatta isim isim yazarlardi. Bazilari ise bunlar kimplo teorisi hangi cagda yasiyoruz , olmaz oyle medeni ulkelerdeki insanlar bu kadar canileşmez , hepsi egitimli okumuş aydin insanlar gibi seyler soyluyorlardı. Simdi goruyoruz ki az bile soyleyip yazmislar. Allah belalarını versin ve bunuda tum insanliga gostersin
Bu olaylarin ardinda israil var. Yahudilerin en cok yasadigi ve en guclu oldugu ve en iyi yerlerde olduklari yer. Bu pisliklerin kayitlarini alip şantaj yapiyorlar. sonrada istediklerini alana kadar devam ediyor. Bu olaylar ilk patlak verdiginde kademe kademe aciklayacaklarini soylediler sebebi basit. Aciga hepsi cikmaz cikacak olanlarida yavas yavas gundeme getireceklerki toplumsal bir ofke olmasin buyuk. reaksiyon gozukmesin diye. Ki yinede oyle olacak. Bir suru oyuncu var.3 ay sonra hepsi yine filmlerde basrol oynayacak, isimleri gecen yonetmen ve yapimcilar tekrar islerine dinecek ve hasir alti edilecekler. Bazi fonladiklari spor , yazar unlulere afganistan iran zulmediyor medeni cagda bu sig dusumce yanliş dedirtecekler hersey unutulup gidecek. Andrenecorm diye bahsedilen olayi ben 20 sene oncesinde rastlamiştim. Cocuklardan korku ve isgence anlarinda salgiladigi zaman kandan cekilme olayi. Bakiyoruz onlar bile dogruymuş
Seytanin aklina gelir. Bunlarin akil hocaları seytan. Allah belalarını versin hepsinin. Stephen Hawking bile bu işe karışmış. Lan mk oglu sen tuvaletini bile yapmaktan acizsin skr git senin ne neyse agzimi bazmayim
Benim anlamadığım ifşalanan onca siyasi lider ve ünlü nasıl hala hayatlarına devam ediyor hiç bir şey olmamış gibi. Örneğin Trump. Bir ülkeyi nasıl öyle bir adam yönetiyor ve kimse ses etmiyor
Anlamayacak ne var ki. Sistemin hepsi onlarin tekellerinde onlarin ve onlar gibilerinin. Hepsi birbirinden beter durumdalar. Ayni yolun yolculari ve birbirlerine arka cikiyorlar. Hic bir şey olmuyor. Yarin ucgun sonrada ortalikta gezinmeye devam ederler iki uc te gundeme hepsi yalan dolan bunlae sahte bilgi kirliligi diye yazilar yayinlatirlar bazi asalaklarda buna inanir gercegi bilenler elestirenlerin isini gucunu baltalarlar olmazsa oldurler yollarina devam ederler. Aleyna tilki bile bu buyuk guce selam yollamişti.
Gizli Üye
(18-24)
5 ay
Kürdistanlıyım Türkleri desteklemem ama bu adam bence Türk değil hiç benzemiyor