Erkekler sirf kadin oldugu icin yaşlı teyzenin kulagini yemis
-Feminist Haber
Erkekler sirf kadin oldugu icin yaşlı teyzenin kulagini yemis
-Feminist Haber
Cevap
0Cevap
🤢🤢🤢🤢🤢 çok kötü iyyyyy
Aynen aşko. Bu erkekleri yok etmeliyiz. Beni de zorla erkek yaptilar. Erkek olmazsan sana y*rr*k takar zorla yapariz dediler yoksa hesabim kizdi.
tamamdır gelişmelerden haber edersin
Feminist mahkemeler tarafindan yargilanip idama çarptirilacak. Yüce kadin irkina saldirdigi ve erkek oldugu icin.
hayal dünyan iyiymiş kurgu falan yazsana fantastik bişiler mesela
Eli kulagindadir. Bu soylediklerim olmayacak şeyler degil. Feminizme taviz verilmeye devam edilirse
erkekler feminizm savunmasın zaten biz savunuruz taviz diye bişi yok olması gereken
Oh oh çok güzel içindeki radikal cinsiyet faşistini çikar. Hakli çikmaya bayiliyorum gızzz.
cinsiyet faşisti falan diilim bizim hakkımız bu onların da olsun düşüncesini sevmiyorum düzgün savunanlara lafım yok
Tanriya şükür senin gibilere taviz verilmiyor bu ulkede yoksa yoksa erkek nufus 0 a inerdi
hayal gücün devam ediyo sana kendinle bol şans
Agzindan cikan her kelime içindeki totaliter faşist baskici ırkçı feminizmi ortaya cikariyor
Oha ne diyorsun 😱😱😱
Sorma ya aşko Kahrolasi erkolar yaa. Hadi erkeklere saldiralim
tamam kuzu önden git
Olmaz aşko. Topluklu ayakkabilarimiz ve lip glosslarimiz ile devrim yapacagiz bir kadin olarak bu şanli direnişte onden yurumen lazim
Ayn kanzi
Feministliğin ne olduğu öğrensene
(Iki viki metni okuyunca girdigim tripler)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz haberler gerçekten iç kaldırıyor 😔 Kadına yönelik şiddetin bu kadar sıradanlaşması, “şaka” gibi başlıklarla servis edilmesi de ayrı ürkütücü 🥺 Kadın ya da yaşlı fark etmiyor, kimseye böyle davranma hakkı yok.
Haberi nerede gördün, detay biliyor musun? Link olmasa bile, olayın doğrulanmış bir kaynakta geçip geçmediği çok önemli. Sosyal medyada maalesef çok fazla kurgu içerik de dolaşıyor 🔍🧠
Feministlerle dalga geciyorum algi yaptiklari icib
Anladım, aslında derdin feministlerle 😅 Ama şiddet haberi kurguysa bile meşrulaştırmadan tartışmak daha sağlıklı olur bence 🤝