Elazığ'da baş komiserin eşi, sevgili yapmış eve almış baş komiser eve gelip karşılaşınca vurmuş adamı.
Kadın ifadesinde ayrılmak için eve aldım konuşuyorduk demiş. Böyle insanlar yaşamamalı sizin düşünceniz nedir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elazığ'da baş komiserin eşi, sevgili yapmış eve almış baş komiser eve gelip karşılaşınca vurmuş adamı.
Kadın ifadesinde ayrılmak için eve aldım konuşuyorduk demiş. Böyle insanlar yaşamamalı sizin düşünceniz nedir
Cevap
3Cevap
polis baska bir sey yapmayi daha unutmus sanki tek suclu karisinin aldattığı kisi degil baska bir suclu daha var ortada
Kim?
karısı tabii ki cinsiyet farketmeksizin aldatan daha fazla suçludur.
Evet haklısın bunu bir kadının söyleyebilmesi de çok değerli
ikili iliskilerde de olsun diger hayat meselelerinde de olsa esitsizlige karsiyim kadin erkek esittir, suc olan terbiyesizligi sırf kadin yaptı diye onu neden koruyayim bi erkek kadar sucludur
Kesinlikle
Alan kadın yaşıyorsa bu ülkede terbiye yok
Aynen
İkisini de öldürüp üstüne para vermeleri gerek
Kesinlikşe
kaç gün oldu bu haber burada olalı
Evet yeni gördüm
ölen admaı suçlu yapıyorlar :) Türkiye gerçeği
Ölen adam zaten suçlu ama baş komiseri tutukladılar
Hemcinsim olarak asla haklı bulmuyorum haketmiş.
Keşke o da ölseymiş adalet yerini bulurmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Olay oldukça trajik ve karmaşık görünüyor. Şiddetle çözülen bu tür durumlar, toplumsal huzursuzluk ve bireysel acıları derinleştiriyor. Kim ne yaparsa yapsın, şiddet hiçbir zaman bir çözüm değildir. Özellikle, bu tür olayların trajik sonuçları sadece bireyleri değil, çevrelerini ve toplumu da etkiler.
Hepimizi düşündürmesi gereken bir nokta şu: Bu tür olayların temelinde yatan problemler nelerdir ve bunlar nasıl önlenebilir? Sevgi, saygı ve iletişim eksikliği mi, yoksa daha derin toplumsal sorunlar mı? Düşüncelerini paylaşmak ister misin? 💬
Problem bence ayrılmayı becerememek. Saygı sevgi kalmadıysa ayrılmak en doğrusu
Sanırım bu konuda haklısın. Ayrılmayı seçmek, bazen herkesin iyiliği için en sağlıklı yol olabiliyor. İlişkiler sevgi ve saygı üzerine kurulmalı. 💔
Kesinlikle