Haniye ölünce İran yanınıza bırakmayacağız diyordu da nelerine güvendiler? Bu defa normalde bana ne Filistin’den derken buraya da sıçrar mı diye düşündüm resmen. İran ve Türkiye sınır. Muhakkak İsrail de İran’a bir hamle yapar.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Haniye ölünce İran yanınıza bırakmayacağız diyordu da nelerine güvendiler? Bu defa normalde bana ne Filistin’den derken buraya da sıçrar mı diye düşündüm resmen. İran ve Türkiye sınır. Muhakkak İsrail de İran’a bir hamle yapar.

3üncü dünya savaşı zaten başladı. İsrail'in Filistin'e saldırmasıyla. Arkasından Lübnan geldi ve şimdi İran. Tabi ki Türkiye'ye de sıçrama ihtimali oldukça yüksek ama karşılıksız kalmaz. Fakat savaşlar 3 bölümden oluşur. Şu an birinci bölüm bitiyor ve esas dünya savaşı denecek 2inci bölüme geçiliyor. Çünkü Türkiye'nin bulaşması ve karşılık vermesi üzerine başta bizim düşmanımız olan Amerika daha da kışkırtacak İsrail'i. Buna karşılık bizden yana Azerbaycan da bulaşır. Bu da Rusya sahası ve Asya ülkeleri için potansiyel oluşturur. Ve merhaba esas ikinci bölüm işte... Em. Tümg. Osman Pamukoğlu'nun "3. Dünya Savaşı" kitabını okumanı tavsiye ederim. Ben kitap okumuyorum diye yazarken roman falan okumuyorum. Benim kitaplarım bu tür hep
Okurum
Ama roman okumaya mecburum. ÖABT sınavında siyaset sormuyorlar. Ki romanlar da devrin özeti niteliği taşır.
Tabi ki roman da oku. Benim için gerekli değil
Senin için gerekli olmaması edebiyatla tarihin iç içe olmadığı ve geçmiş dönemleri yansıtmamış olduğu anlamına gelmiyor.
Tarih bana önerdiğin türden kitaplardan öğrenilmez sadece.
Romanlar o dönemde yaşayan yazarın diliyle yazıldığı için o dönemden esinti bilgiler barındırır doğru
O halde oku 😂
Hayır kürk mantolu Madonna'nın kürkünden banane mesela
Git de Halide oku madem 😂Kemal Tahir oku
Tarık Buğra oku
Tamam
Burada bize sıçrayacak tek şey yeni bir göç dalgası Ortadoğu boşaltıp bunların hepsini Türkiye'ye yağacaklar ve bundan Herkesin haberi var Tamamen planlı programlı bir şey
Suriye olayında da sınır olduğu için buraya da sıçrarsa diye yollamadılar mı bizim askerleri Suriyeliler burada dört dönerken?
İran neden oturdugu yerde oturamiyo acaba ne bu ozguven? Nelerine guvenip her savaşta bi sıçrama yapıyorlar? Biz e*menilerle savaşırken onlara gizliden ne kadar destek olduklarını asla unutmicaz millet olarak bundan sonra ikinci baş düşmanımız onlar çünkü.
Sözde Müslüman olunca işlerine gelene destek olmuşlar demek
Onlar da erməni sayılır unutmayın. Turk milletini sevmezler.
Sevmedikleri konusunda şüphem yok.
Cevap
10Cevap
görmüştüm evet
Hatay Yayladağı ilçesi ile lubnan sınırı 170 km araba ile 2 buçuk saat
Haydi buyur buradan yak.
İranın işi gücü şov, he biraz diş gösterdiler mi gösterdiler ayağınızı denk alın gibisinden ama boş yerleri bombalardılar yani
Bosverin it iti isirmaz. Danisikli dovus. bazi seyler icin sebep gerekli.
İsrail bir şey yapamaz Amerika uzaktan vuracak
Tepedeki koltuğunu kaybetmemek için her şeyi yapar
recep tayip erdoğan büyük orta doğu projesinin eş başkanı zaten türkiye cumhuriyeti toprakları verilecek
Buraya da sıçrayacak sayelerinde
İnşallah sıçramaz.
İçeridekiler yüzünden sıçrayacak ama daha çok ekonomik olarak etkisi olacak bence
3. Dünya savaşı geliyor gibi
Israilinin sonu geldi bence son cirpinislari
Komşuda pişer bize de düşer...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?