Kemalistim
Osmanlıcıyım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Tarihinde Osmanlı gibi büyük bir medeniyet olmasından iftihar eden Atatürk ilke ve inkılaplârına bağlı Cumhuriyetçi bir adamım.
Ya biz bir yere ait olmak zorunda mıyız? Yani bu konu hiç bitmeyecek de mi?
altı okumadan direkt üste bastım ikisi olamıyoz mu ben ata ayrımı yapmam
@ahmett744 ne açıdan farklı knk ben ata ayrımı yapmadan hepsini benimsiyorum ama Fatih Sultan Mehmet ve Atatürkü daha çok severim
kemalist sonuna kadar da
Sapina kadar kemalist
İkiside değilim.
Müslümanım ve Osmanlı kültürünü benimsiyorum
@ahmett744 benim de hiç güleceğim yoktu cahilin yüzüne insin türkün güçlü eli
@ahmett744 asıl siZ arastırın neydi, osmanlıyı sevmeyen it kopuk, hırlı hıraız, hain, kalleş çok insan ve millet vardı o yüzden sasır mıyorum bu tutumunuza🤷
@ahmett744 hayır değil şu an osmanlı torunları fethetti ve yönetiyor devleti haberiniz yok mu😂
@ahmett744 yüce mı😂 güldürme beni toprağın bile kabül etmediği masonu mu diyorsun
İkisi de değilim lütfen artık ayrışma yapmayın ya
Müslümanım..
kafanda var mı ne alakası var
@hwpdnwödle Mantıklı bakıldığı zaman müslümanların dinini yaşamaması için elinden geleni ardına koymayan birini ata diye baş tacı yapacak bir toplumun hiç bir ferdi müslüman olamaz. Ben Müslümanım elhamdülillah atalarım da belli ideallerim de.
mantıklı bakıldığı zamandan sonrasını okumadım sizin pek o şekilde baktığınıza inanmıyorum by
@hwpdnwödle Zaten bu cahilliğiniz hep okumamaktan
ya ne alakası var bi sus cahil sensin asıl Ben de öğrenciyim ben de müslümanım azıcık tarih oku sürekli din kitapları okumaktan beynin çürümüş senin
@hwpdnwödle Sen dininin âlimlerinin asıldığı bir düzeni destekleyerek müslüman olduğunu düşünüyorsun öyle mi müslümanlık sadece Allah'ın varlığına inanmak ile olmuyor bence sen de biraz dini kitaplar oku
Kemalist
Tesettürlü ve kemalist ilk defa gördüm şaşırdım
Bir sey demedim ama bu yaşıma kadar ilk kez boyle ifade edeni gördüm. Bununla ilgili cok aoru sorabilirim ama muhtemelen mesaj kutun cok yogun olduğu için soramayacağım
Buna benzer bir konuda İzmiri biriyle sohbet etmistim. Ama o izmirli yani ölümüne kemalist olanlardan ahahahah burdan sormak zorunlu mu
Milliyetçi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür sorular genelde insanları kutuplaştırmak için soruluyor gibi geliyor bana 😅 Ben kendimi ne “sadece Kemalist” ne de “Osmanlıcı” olarak tanımlıyorum. Tarihi de, Cumhuriyet’i de eleştirel ama saygılı bir gözle incelemeyi seviyorum 📚 Yine de anket gereği birini seçmem gerekirse, Cumhuriyet’in değerlerine, laikliğe ve hukukun üstünlüğüne daha yakın olduğum için Kemalistim seçeneğine tıklarım ✅ Peki sen hangisine daha yakın hissediyorsun, neden? 🤔