buyrun size harika bir anket sorusu
Ben Osmanlı torunuyum
Ben Cumhuriyet torunuyum
Ben eski Türk atalarımın torunuyum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
buyrun size harika bir anket sorusu
ata ayrımı yapılmaz, Türküm
Lux mı o
evet lux
Wr oynuyo musub
oynuyorum ama arada bir
Cevap
8Cevap
Babannemin en sevdiği torunuyum onu biliyom jdjsjw
Bundan sonra da benim en sevdiğim KS üyesisin :dd
Kanka cok tatlisin cevap versene :dd
Ekliyorum :dd
? :Dd
Osmanlı bir Aile'ydi. Bildiğim kadarıyla da o aileden kimse yok biz de. Dedemin torunuyum kesin olarak.
Türk atalarının torunuyum. Atalarımı bölmem ben. Fatih Sultan Mehmet de benim atam Mustafa Kemal Atatürk de, Attila da, Cengizhan da
Aynı kafa da olduğum birisi.
@DedektifMinnie Bir görüş ile mi anladın bunu
Bu yoruma göre yorum yaptım. Ben de vatansever atalarımı ayırmıyorum anlamında. Diğer görüşlerini bilmem.
@DedektifMinnie Mantıklı tamam o zaman seni arkadaşım ilan ettim
Osmanlı Hanedanlığına bağlı kimsem yok, ben Türk oğlu Türk'üm...
Vatansever olan herkesin torunuyum. Hepsi benim atalarım.
"Osmanlı bir aile ve ya hanedanlıktı. Benim kimseye bağım yok." diyen insanları anlamıyorum. Osmanlı Fatih Sultan Mehmet döneminde Türk imparatorluğu olarak anılıyordu. Türk milleti pek çok devlet ve ya hanedanlık kurdu. Devleti kuran insanların ailesinden değiliz diye devlet bizim olmuyor mu? Sonradan yozlaşan özünü kaybeden pek çok Türk devleti oldu. Vatan hainlerinin torunu ol demiyor kimse.
Ben osmanlıda yaşayan köylü mehmet ağanın torunuyum, osmanlıyla bir alakam yok osman oğulları bir aileydi ve ingilterede yaşıyorlar şu an. Atam olsa burada türkiyede kalırdı.
az öncede imam hatiplerle ilgili soru açıyorsun şimdi debununla iligli amacın ortalığı karıştırmak bleliki.
Hayir onu ben acmadim. Ben bu soruyu dün actim
Hiçbiri. Kendimi değersizleştirmem saçma etiketlerle.
Ben eski Türk atalarından has Türk torunuyum
helal sana
Osmanlı torunuyum
dedemin torunuyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?