Onunla tanismadan önce ırk benim icin onemli degil insanlik önemli diye düşünüyordum. Her zaman vatansever biriydim ama Kürtlere karşı da önyargım yoktu. Onunla tanıştım arastirdim hdp tarzi fikirlere sahip olmadığıni söyledi hatta milliyetci denilebilecek cizgideydi. Bu olaylarin disinda da olarak da cok fazla ayril baris durumumuz oldu.. o zamnla hdp çizgisine yaklasti bu da beni cok rahatsiz etti acikca soyledim ben oyle deyince o da görüşünü degistirdi.
Ama su ypg olaylarinda rjavayi desteklssifine yonelik paylasim yapmasiyla beni yine hayalkirikligina ugratti. Ben yine net bir tepki verdim hatta anlasamayiz diyerek ayrildim. Olayların uzerinden 1 hafta gecti "ben o alcak teror orgtutunu destekmmiyorum sadece halk icin bilincsizce story atmistim" dedi. Ben de tavizimin olmadığını ve midemin bulandigini söyledim. Bu konulardan dolayi ona artık eski bagliligimi hissedemiyorum. Bunu neden yaziyorum birini hayatiniza alirken goruslerinizin uyuşmasi cok cok cok onemli diye. Okudugunuz icin tşkler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer