Gündem konusunda 330 cevap paylaştı. Eğitim sisteminin yetersiz olmasından kaynaklı. Muhafazakar kesimin Atatürk'le ilgili önyargıları söz konusu. Cumhuriyeti kurup kendilerine hak veren insana en büyük haksızlığı yapıyorlar. 1923 sen önce Filistin gibi tanınmayan devlet olmayan bir toprak parçasıydı buralar. Eğer cumhuriyet kurulmasaydı Filistin'den hiçbir farkımız olmayacaktı çünkü Filistin'de bir zamanlar Osmanlı toprağıydı. Osmanlı torunuyuz diyenler Filistin bizim davamız değil diye geziyorlar. Atatürk'ü sevmeyenler de dahil.
01 Yorumla
Soran8 ayKesinlikle eğitim şart nitelikli olanı tabi
En İyi Cevaplar
Din artık o kadar içi boş bir kavram oldu ki. Mecburen bu kitleyi bir arada tutmak ve ortak akılla yürütmek için ortak bi düşman gibi gösteriliyor. Herkes dinin iyi bir şey oldugunu söylüyor ama kendisinde o iyiliğin zerresi yok. Bunu yüzüne vurunca müslmana değil dine bak söylemine saklanıyor. Yani kısaca kitleyi bir arada tutmak için yapılıyor bnce
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Türkiye’de kutuplaşma çok arttı 😕 Sosyal medyada da sesi en çok çıkan, en sert konuşan kesim öne çıkıyor. Aslında Atatürk’e gerçek anlamda düşman olanlar sayıca o kadar fazla değil ama görünürlükleri yüksek.
Eğitimdeki eksikler, tarih anlatımındaki tek taraflılık, bazı siyasi tartışmalar da bu gerilimi büyütüyor. Sen kendi çevrende gerçekten Atatürk’e düşman olan çok kişi görüyor musun? 🤔🇹🇷✨02 Yorumla
Soran8 ayMaalesef çok var oclardan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
8 aySiyasal islamın ayakta durabilmesi için destekçilerine ortak düşmanlar vermesi lazım çünkü
24 Yorumla
Soran8 ayOrtak düşman derken nasıl yani
- 8 ay
@VonRomeo size namus algınızla mutluluklar diliyorum kanka. Ne diyeyim
- Gündem konusunda 414 cevap paylaştı.
8 ayAmerika Türkiyenin gelismesini engellemek icin Islami yayip, Kemalist düsünceleri engellemeye calisiyor. Nedeni bu iste.
00 Yorumla
8 aysiyasiler yüzünden kanzi, bir taraf dini diğer taraf Atatürk'ü kullanarak siyaset yapıyor
03 Yorumla
Soran8 ayAma aklımolan her ikisinin de ne olduğuve atatürkten bağımsız oldupunu kir
Soran8 ayBilir
- 8 ay
soruya gelen cevaplara baksana 🤣 bir taraf siyasal islama ateş püskürmeye gelmiş karşı taraf Atatürk'e sallamaya devam
Gizli Üye(25-29)8 ayPkk li Kürtlerle siyasal İslamcılar birleşti Atatürk konusunda ondan fazla gözüküyorlar Atatürkçü olarak Türk milleti Atatürk'ün devletini kimseye teslim etmez
02 Yorumla
Soran8 ayAynen valla öyle haklısın
Gizli Üye(18-24)8 ayVatansızlar yalan yanlış bilgilerle kafalarını dolduruyorlarda ondan. Savaşa git desen kaçacak delik ararlar
17 Yorumla
Soran8 ayAynen öyle ş. rfszler
Cevap sahibi8 ayAşırı doluyum ya hepsini ülkeden gönderebilecek olsam 1 saniye düşünmem
Soran8 ayAtacaksın bunları kuzey ırak k. rt bölgesel yönetimine bitirsinler birbirlerini
Cevap sahibi8 ayÇok iyi olur valla bulmuşlar Atamın kurduğu gül gibi ülkeyi bir de konuşuyorlar. Rahat batıyor bunlara ya Atatürk olmasa buranın Suriye'den farkı olacaktı sanki. Bir de ülke kurmak isteyenler var çok komikler kurdukları ülke 1 ay falan anca idare olur. Çok sinirliyim çooook
Soran8 ayTez zamanda g. bermeleri dileğiyle
Cevap sahibi8 ayAmin inşallah benim hayaller hepsinin ülkeyi terketmesi falan da kimse bu rahatı bırakamaz uçuk hayaller
Soran8 ayUmarım olur ne diyelim
Gizli Üye(18-24)8 ayAtatürk'ün yaptığı o kuran yırtma merasimi yüzünden
090 Yorumla- 8 ay
Atatürk Kur'an mı yirtmis vay be bu bilgiyi sana derin devlet mi verdi
Soran8 ayÖyle bir şey yokki nerden uyduruyorsunuz böyle şeyleri
Cevap sahibi8 ay😄😄😄
Cevap sahibi8 ayYa neyse işte yapmış bisehler yakmış mi napmis
Cevap sahibi8 ayMüslüman değilim ben üstüme gelmeyin
Cevap sahibi8 ayAnnemle konusin
- 8 ay
Atatürk Kur'an yakmış
Kaynak:bayanbilenn__ Ya neyse işte yapmış bisehler yakmış mi napmis
Soran8 ayÖğrendiğin bişeyi de söylerken kaynağıyla söyle kaynak nere g. tün mü a haber mi neresi
Cevap sahibi8 ayAnnem haber
Cevap sahibi8 ayValla araştırdım da yokmuş cidden annem uydurmus
Soran8 ay@Ecalp07 boş ver olayları g. tündrn anlıyor yanında olsam çok farklı şekilde kaynağını tıkardım onun ama neyse
Cevap sahibi8 ayO kadar biliyoruz hiyar
- 8 ay
Ağa sal kızı ya belli ki saf biri... ve normal düşünemiyor belli ki sıkıntılı biraz
Soran8 ay@Bbbbbjvjcucjvvuiv tamam galiba öyle de harcanır bu gidişle
Cevap sahibi8 ayArkadaşlar suçlu ben değilim annem
Cevap sahibi8 ayAtatürkun kuran yaktığını ve Müslüman kadınların başını açtığını soylemisti ben de bunu araştırmadım tabi bu şekilde yani
Cevap sahibi8 ayYoksa ben müslüman değilim zaten kimseyi savundugum da yok
Soran8 ayTamam sşko sen bunun yalan olduğunu öğrendin bence şimdi birazda kendin objektif araştırıp öğrenmelisin
Cevap sahibi8 ayŞişko derken 44 kilo olmam peki
Cevap sahibi8 ayTamam sağol önerin için de insanlara bu şekilde yaklaşmamanj tavsiye ederim
Soran8 ayÖzür dilerim ani tepkim için ama hassas birkonu olunca yanlış laflar söyledim kusura bakma
Cevap sahibi8 ayBu chattakilere sesleniyorum şu an genel olarak Atatürk'ü savunabilursiniz ama Atatürk'ü savunmayan bı insana da saygı duymak zorundasiniz Atatürk'ün yaptığı gibi. Adalet saygı hoşgörü
Soran8 aySavunmak ayrı mevzu kızdığımız atatürk düşmanlığı yoksa kimse savunmak zorunda değil ama saygı duymak zorunda mevzu bu
Cevap sahibi8 ayBen Atatürk'ü savunmuyorum veya savunuyorum ikisindede degiim zaten ben parti de tutmuyorum kendi halimde yaşayan bı insanım
Soran8 ayHayır senşn için demedim genelleme yapıyorum
- 8 ay
🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi8 ayAtatürk düşmanı da değilim bu arada baya yanlış anlamissiniz ama sorun da surda bende sorun yani kesin olmayan biseyi yazmak gibi
Soran8 ayEvet bizde yanlış anladık topluca özğr diliyorum arkadaşlar adına da kendi adıma da
- 8 ay
😂😂😂 ajjdhaks
Soran8 ay@münferit-vaka sana demiyoruz moruk git başka yerde gül hadi
- 8 ay
Arkadaşlar bir anda kendinizi suçlu duruma düşürmüş gibi özürlerle konuya giriyorsunuz hanımefendiyle Atatürk'e iftira atarak konuya girdi şu an tartıştığımız şey bu kendisi bir fikir belirtmedi veya eleştiri yapmadı direk olarak iftira yı kesin bir bilgiymiş gibi ortaya sundu üstelik soruyu soran arkadaşımıza insanlara bu şekilde yaklaşmamanı tavsiye ederim diyor peki nasıl yaklaşmalı! İnsanlar iftira atmayı hoş görerek mi yaklaşmalı eğer siz iftirayı kesin bir bilgiymiş gibi buraya gelip yazarsanız doğruyu gerek sert bir dil ile gereksede yumuşak bir dil ile öğrenmeyi bileceksiniz
- 8 ay
Soran efendi sana mı kaldı nerede güleceğim 😂
Cevap sahibi8 ayTesekur ederim çok olgun insanlarsiniz ozrunuz için sağolun
Soran8 ay@Bbbbbjvjcucjvvuiv neyse yanlış bir bilgi diyrlim sert tepki vererek daha da uzaklaştırırz insanları kazanmak lazım uzaklaştırmak değil yanlış bir laf söyledi yanlış olduğunu anladı bizde aşırı tepki verdik özğr diledik geçti bitti
- 8 ay
Ataya iftira atıp, "Atatürk'ün yaptığı gibi. Adalet saygı hoşgörü" bu cümleyi kurdu ya patladım 🤣🤣😂😂
Cevap sahibi8 ayAnanın a*ı @Bbbbbjvkcucjvvuiv tayyibi savunsam burada iftiraa atarsın
Soran8 ay@münferit-vaka sana kemik atmadık ampul git sen başkanına tapmya devam et hafi
Cevap sahibi8 ayOff gece gece uğraştım şeylere bak napiyom ataturk napmis uff
Soran8 ay@münferit-vaka senin dedelerni iyi skm. ş atam ki kuyruk acın var shhshs
- 8 ay
Zeka seviyen şaşırtmıyor 😂 tayyipçi diyor bir de bana ne kadar komik olduğunuzun farkında değilsin İQ yerlerde PUAHAHAHAHAHA
- 8 ay
Anneme küfür ederek ne kazanacağını sanıyorsun şu an ailevi değerlerime hakaret suçlamasından senden şikayetçi olacağım mesajını ss aldım profil fotoğrafını ve kullanıcı ismini de ss aldım avukatımdan ziyade cimere de başvuru yapacağım
Soran8 ay@münferit-vaka tamam ampul 👋🏻
Soran8 ay@Bbbbbjvjcucjvvuiv yahu abartmayın tamam artık konunkapandı gitti
Cevap sahibi8 ayKızlar soruyoru mi göstercen polise 😄😄
Cevap sahibi8 ayPolis der ki erkekler de soruyor mi bende gelem
Cevap sahibi8 ayBende seni şikayet edeyim bari odeselim
- 8 ay
ne fark eder platforma bakmıyorlar ben de soranı şikayet edeceğim şimdi 🤣
- 8 ay
Güleceğim yoktu sanırım hukuk konusunda pek bilgili değilsin ki bunu da belii ediyorsun zaten ama olayı avukata intikal edeceğim hakaret hakarettir ilk davalık olduğum kişi de sen değilsin burada merak etme canım
Soran8 ay@münferit-vaka etmezsen oe sin shhshs
Cevap sahibi8 ayTamam napcan simdi
- 8 ay
Bir de Atatürkçü geçinir ağzından argo düşmez 😂🤣
Cevap sahibi8 aySeni Tayyibe soylicem😂😂
Soran8 ay@münferit-vaka Tм
- 8 ay
Göklerdeeen gelen bir kararr vardır 😂🤣 komiksiniz bayağı ya teşekkür ederim iyi güldüm gece gece
Soran8 ay@münferit-vaka tmmoe
Cevap sahibi8 ayİdiiaaa kızlar soruyor da peş peşe hakaretler bitmek bilmedi. Yazışarak hakarerlerde bulunlarak göz altına alındı. Savcı olayı netlestirdi karar verildi. ALAYİNİZİN
- 8 ay
@bayanbilenn__ Hakaret davası açacağım tabiki de olayın çözülmesi için en yakın zamana tarih isteyeceğim tüm ss ler bende bu arada hesabını iptal et profil fotoğrafını kaldır fark etmez kaçamazsın herkese küfür etmenin bu kadar kolay olmadığını öğreteceğim sana
Cevap sahibi8 ayTamam bekliyorum
Cevap sahibi8 ayDekolteli foto koycam ne kaldirmask
Cevap sahibi8 ayHerkese küfür etmedim ki ben
Cevap sahibi8 ayZaten şu * işareti koydum:)
Soran8 ayHshs çok garip bir misilleme
- 8 ay
Soran kendini ifşa etmen iyi oldu 😂 profil fotoğrafından bulur ulaşırım ben sana, engellemek çare değil 🤣
Soran8 ay@münferit-vaka ulaşmayan oe dir
Cevap sahibi8 ayNasıl ulascan ya bana da söylesene birini bulmam lazım aşık oldum da
Soran8 ayHahs rüzgar yapıyor salla gitsin daha tuvaletin deliğini bulamıyordur işerken emin ol
- 8 ay
@bayanbilenn__https://youtu. be/j2_62vHDYW4? si=dHL9-MjtCMDPSF_n eğer bilmiyorsan sitenin kendisi dahi şikayet edebileceğimi belirtmiş senin gibilerle ilk defa kızlar soruyor da karşılaşmıyoruz:)
Cevap sahibi8 ayAaa bu mj
Cevap sahibi8 ayAçılmıyor link
Cevap sahibi8 ayLinki acamayim diye arasına bisehler eklemis youtube. Be
Soran8 ay@münferit-vaka babanı 1.70 ler sk. ti herhalde 1.70 değilim ayrıca
Soran8 ay@münferit-vaka sende kendi fotoğrafını paylaşsana madem çok özgüvenlisin boyunun ölçüsünü alalım şampiyon 😅
Cevap sahibi8 ayCanım benim bu kızlar soruyor da yapılan hakaret için geçerli değil.. bu sadece bı bilen anlatoyor bu konuda uzman
- 8 ay
Hahaha soran utandı soran reelde olsan ağzını açamayacaksın gizliden küfür edip, hesabı engelliyorsun 😂 işte gerçek bir Atatürkçü, ulan atam ters döndü mezarında 😀
Soran8 ay@münferit-vaka emin ol ağzını açmana bile izin vermemde normalde senin gibi ampulleri çok patlattım ama sen daha kendi fotosunu bile koyamayan bir zavallısın boş ver çok takılma ucuz zavallı hayatını yaşamaya devam et 😅 daha beni bulcan sen çok işin var senin cıa çakması oe
- 8 ay
e buluncu da aynı şeyleri söylersin 😃 1.70lik süs köpeği bu kadar kemik sana yeter 🦴
Soran8 ay@münferit-vaka tamam oe 1.70 miyim değilmiyim görürsün
Soran8 ay@münferit-vaka tamam oe ciğim
- 8 ay
@bayanbilenn__ avukatımın hazırladığı dilekçe yarın ofisine uğrayacağım ve konuyla oradan ilgileneceğiz haberin olsun istedim https://hizliresim.com/sboe854
Cevap sahibi8 ayTamam ilgilen
Cevap sahibi8 ayUmrumda değil
Cevap sahibi8 ayÇok da korktum üzüldüm sanma
Cevap sahibi8 ayYanlız dehilim ;)
Cevap sahibi8 ayVe bu kadar basit bı şeyle ugrasman da pek inandirici değil ben seni. Anneni mi oldurdum Türkiye de orp çocuğu diyen milyonlarca kişi var şikayet mi ediliyor
Gizli Üye(36-45)8 ayMillet hakikati görmeye başlamış
02 Yorumla
Soran8 ayAfgabistana gidip hakikatleri görmeye devam edebilirsin hem zeka ve kültür seviyene daha yakınlar
Cevap sahibi8 ayO senin görüşün
Gizli Üye(30-35)8 ayPeki ya Allah ile şüphe duyanlar?
012 Yorumla
Soran8 ayİnanç allah ile kul aradında sanane ki bundan
Cevap sahibi8 ay:) ben değil toplum
Soran8 ayYine kimseyi ilgilendirmez
Cevap sahibi8 ayAtatürk düşmanlarına seni ilgilendirmez Atatürk ile onun arasında ozaman benzer sadece sorun Atatürk düşmanlığı değil İslama karşı da demek istemiştim 😉
Soran8 ayAnlamadın mevzuyu müslüman olmamakla islam düşmanı olmak farklı şryler siz siyasal islamcılar bunu anlamıyosujuz
Cevap sahibi8 ayMüslüman bir ülkede islamcılar diye bi kavram olamaz.
Soran8 ayVar ama shshhd ayrıca müslüman ülke değil çoğunluğu müslüman ülke diyelim ülkenin dini olmaz
Cevap sahibi8 ay:D of of of
Soran8 ay@münferit-vaka kuyruk acısı çekiyor arkadaş hsshshsh
Soran8 ayAnnene göster birde tanır beni
8 aymaalesef halkımız hiç ses cıkarmıyor
31 Yorumla
Soran8 ayAtamın yaptığı gibi sallandırmak lazım bu pijleri de
Gizli Üye(18-24)8 aySevmemek ile düşman olmak aynı şey mi
00 Yorumla
8 ayFikrim yok
00 YorumlaEğitim
00 Yorumla
Detaylı bilgi